Računalništvo, telefonija
09.02.2005 22:51
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ViewPort AV 100

Logitech je predstavil Logitech ViewPort AV 100, prvi izdelek, s katerim želi podjetje video komunikacije prenesti na delovni osebni računalnik. Logitech ViewPort AV 100 je visoko-kakovostna avdio in video naprava, ki bo služila kot osnova za video komunikacijske rešitve za namizje. Logitech ViewPort AV 100 z USB priključkom združuje prvovrstno video kamero, integriran mikrofon z akustično odstranitvijo odmeva in brezžične Bluetooth slušalke v eno samo elegantno konzolo.

Z izdelavo ViewPorta AV 100 si je Logitech za prioriteto vzel enostavnost uporabe, kar je dosegel z enostavnim in inovativnim oblikovanjem. Sprednja stran tega stiliziranega izdelka ima namreč samo dva gumba – enega za začetek konferenčne aplikacije, drugega pa za blokiranje slike in zvoka za začasno zasebnost med konferenčnim klicem. Privlačen design vključuje tudi enoto za shranjevanje in polnjenje brezžičnih Bluetooth slušalk za zasebnost in večjo mobilnost.

Logitechov ViewPort AV 100 ima 51 stopinjsko polje zaznave, kar je več kot večina uporabniških spletnih kamer. To klicatelju omogoča, da se ob video klicu udobno namesti za mizo, saj avtomatsko sledenje obraza in zoomiranje ohranita okvir na subjektu. ViewPort AV 100 prenaša visoko kakovostni video – do 30 sličic na sekundo, odvisno od hitrosti internetne povezave. Novost bo v prvi fazi na voljo razvijalcem in ponudnikom rešitev ter snovalcem sistemov. Kasneje bo tržen kot poslovna rešitev skozi integrirane sistemske kanale. Oprema ima dveletno garancijo proizvajalca.


Prijavi napako v članku