Računalništvo, telefonija
01.06.2015 08:43
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Veracomp je postal uradni zastopnik podjetja F5 Networks

Z 18.05.2015. je družba Veracomp obogatila svoj portfelj z distribucijo informacijskih rešitev - F5 Networks.
Veracomp je postal uradni zastopnik podjetja F5 Networks
Veracomp je postal uradni zastopnik podjetja F5 Networks

F5 Networks je vodilno podjetje na področju Application Delivery Networking (ADN) in podpira največja podjetja na svetu, ki ponujajo rešitve na področju virtualizacije, računalništva v oblaku in IT na zahtevo. Rešitve F5 Networks pomagajo povezati različne tehnologije, z namenom, da bi pridobili več nadzora nad infrastrukturo, izboljšali zagotavljanje aplikacij in upravljanje podatkov, kot tudi stabilen, varen in hitrejši dostop uporabnikov do vseh aplikacij, od namiznih računalnikov do pametnih mobilnih naprav.

Več kot 16.000 podjetij po svetu že zaupa F5 Networks, vključno 7 od 10-ih največjih podjetij “Top 10 Fortune 500 companies”. Večja podjetja, kot so Microsoft, VMware, Oracle, SAP in Cisco, priporočajo F5 za svoje stranke in redno zagotavljajo nove rešitve in integracijo svojih izdelkov z izdelki F5, s čimer je zagotovljena združljivost in visoka kakovost integrirane tehnologije.

Podjetje Veracomp je vodilni distributer za rešitve F5 Networks na področju Adriatik regije in ima poseben tim strokovnjakov za podporo in razvoj poslovanja z našimi partnerji F5.

Z F5 Networks produkti in rešitvami vam Veracomp lahko pomaga ustvariti prodajne priložnosti, hkrati pa zagotoviti end-to-end podporo in storitve, ki jih vi in vaše stranke pričakujejo.


Prijavi napako v članku