Tipkovnice in miške
22.10.2009 10:11
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večtočkovni Apple Magic Mouse

Vsemogočna računalniška miška Apple Magic Mouse.
Vsemogočna računalniška miška Apple Magic Mouse.

Uporabniki Applovih računalniških sistemov se lahko veselijo nove pridobitve. Podjetje iz Cupertina je namreč predstavilo dostojnega naslednika računalniške miške Mighty Mouse, ki je grajen na osnovi aluminija in je prekrit z inovativno večtočkovno ploščo.

S pomočjo nove računalniške miške bo postalo delo z računalniškimi sistemi Apple občutno prijetnejše, saj lahko s premikom prsta po površini miške premikamo kurzor miške na enak način, kot da bi uporabljali večtočkovno kontrolno tablico (trackpad). Nova miška je kot nalašč tudi za deskanje po svetovnem spletu, saj v kolikor premikamo prst po horizontali, se lahko premikamo naprej in nazaj po spletnih straneh, ki smo jih predhodno obiskali.

Večtočkovna računalniška miška Apple Magic Mouse se lahko pobaha tudi z modno in ergonomsko obliko ter dolgo avtonomijo delovanja, saj jo lahko z baterijami vrste AA neprekinjeno uporabljamo kar 4 mesece. Maloprodajna cena inovativne miške podjetja iz Cupertina se giba okoli 64 evrov. Novinca bomo seveda deležni tudi ob nakupu novega računalnika iMac.

Vas zanima več iz te teme?
Apple miške miške za računalnik

Prijavi napako v članku