Računalništvo, telefonija
22.05.2012 14:36

Deli z drugimi:

Share

Večopravilno nadarjeni in zmogljivi RICOH tiskalniki in večopravilne naprave

RICOH predstavlja novo serijo naprednih črno-belih tiskalnikov in večopravilnih naprav SP 3500N/SF in SP 3510DN/SF.
RICOH Aficio SP 3510SF
RICOH Aficio SP 3510SF

Kompaktni, vendar ravno prav veliki, da so lahko nevsiljivo na delovni površini izjemno hitri, saj ponujajo 28 strani na minuto in za ogrevanje porabijo samo 20 sekund. Standardno so že opremljeni z mrežno povezavo in izjemnim izpisom z 1.200 x 1.200 dpi resolucijo.

Za vsakdanjo osebno produkcijo v majhnih do srednje velikih pisarnah so tiskalniki RICOH Aficio SP 3500N/3510DN idealni, saj ponujajo izjemno hitrost, in sicer 28 strani na minuto. Da pa bi lahko nadgradili produktivnost v vašem okolju ima SP3510DN standard dvostransko tiskanje, in za povečan obseg dela vam nudi 550 listni zajem, kar vam prihrani čas pri ponovnem polnjenju.

Nadarjene večopravilne naprave RICOH Aficio SP 3500SF in SP 3510SF pa vam ponujajo pametne načine kopiranja, tiskanja, avtomatskega barvnega dvostranskega skeniranja, ki doda novo dimenzijo, saj lahko skenirate osebne dokumente na obeh straneh istočasno, natisnete pa na eni strani (SP 3510SF). Vse skenirane dokumente pa lahko lahko distribuirate v mapo ali elektronsko pošto. Napredno pošiljanje faksov pa vam omogoča prejem neposredno na vaš elektronski naslov.

Napredne možnosti vam znatno vam zmanjšajo strošek in nadgradijo hitrost in agilnost vašega posla. Naprave so opremljene za poslovanje v prihodnosti in ponujajo vse kar lahko pričakujete v segmentu večopravilnih naprav, od hitrosti, kvalitete izpisa do naprednega upravljanja z dokumenti.

Ključne značilnosti:

  • Resolucija: 1.200 x 1.200 dpi
  • Čas ogrevanja: 20 sekund
  • 28 strani na minuto
  • Dvostransko barvno skeniraje
  • Kompaktna oblika

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku