Računalništvo, telefonija
17.11.2014 09:12
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večja storilnost za nižjo ceno

Canonove kompaktne naprave za tiskanje in skeniranje omogočajo povezovanje z brezžičnim omrežjem.
Canonove kompaktne naprave za tiskanje in skeniranje omogočajo povezovanje z brezžičnim omrežjem.

Vodenje lastnega podjetja ne pomeni le zastavljanja poslovnih ciljev in poti za doseganje le-teh, temveč pomeni tudi izbiro prave opreme, ki bo zaposlenim dobro služila in jim olajšala delo, podjetju pa omogočila boljše poslovanje. Canon nudi kakovostno opremo za pisarniška okolja, ki jo odlikujejo učinkovitost, kakovost in preprostost uporabe, ter zagotavlja celostne rešitve za tiskanje in skeniranje.


Stroškovno učinkovito poslovanje

Canonovi tiskalniki in skenerji, kot so večnamenske naprave i-SENSYS, tiskalniki PIXMA ter hitri skenerji serije DR, namenjeni malim podjetjem in domačim pisarnam, zagotavljajo visokokakovostne rezultate in večjo storilnost za nižjo ceno. Pester nabor možnosti za povezovanje in uporabniku prijaznih programskih orodij pa omogoča nemoteno souporabo funkcij v pisarni.

Vgrajene tehnologije, kot sta samodejni vklop in obojestransko tiskanje, ter rešitve za tiskanje in skeniranje v mobilnih napravah pomagajo podjetjem prihraniti čas in stroške. In posledično povečati njihovo učinkovitost in ustvarjeni dobiček.


Storilno na poti

Tiskanje iz storitev v oblaku in shranjevanje skeniranih dokumentov v take storitve, ne glede na to, kje se uporabnik nahaja, zagotavlja podjetjem ohranjanje storilnosti tudi na poti. Canonove kompaktne naprave za tiskanje in skeniranje omogočajo povezovanje z brezžičnim omrežjem. Skeniranje, deljenje in tiskanje dokumentov neposredno iz mobilne naprave je tako zelo enostavno.

Več informacij je na voljo na www.canon.si/mybusiness.


Prijavi napako v članku