Mrežna oprema
28.11.2023 07:15

Deli z drugimi:

Share

Vaš zanesljiv partner za gostovanje IKT opreme

Skozi 20 let delovanja podjetje Mega M d.o.o. z blagovno znamko MegaTel neprestano razširja nabor informacijsko-komunikacijskih storitev - v letošnjem letu so ponudbo za poslovne stranke obogatili s storitvijo gostovanja v lastnih datacentrih.

V sodobnem poslovnem okolju se tempo razvoja informacijske komunikacijske opreme izjemno hitro stopnjuje. Za podjetja je ključno zagotoviti hitrost, zanesljivost in varnost svojih informacijskih sistemov, saj so ti nepogrešljiv del vsakdanjega poslovanja. Vprašanje, ki se poraja, pa je: »Kje najti partnerja, ki bo zagotovil neprekosljivo storitev in podporo pri gostovanju informacijske komunikacijske opreme?«

Odgovor na to vprašanje je preprost – izberite MegaTel.

MegaTel verjame, da je ključ do uspešnega gostovanja informacijske komunikacijske opreme v prilagodljivih rešitvah. Vsako podjetje ima svoje edinstvene potrebe, zato so razvili širok nabor prilagodljivih storitev, ki vam omogočajo, da izkoristite strokovnost in napredno tehnologijo, ob tem pa ohranite izjemno konkurenčno ceno.

Closeup picture of some computer parts in blue light

Kaj vse vključuje gostovanje?

Izjemne tehnične možnosti vključujejo prostor za vse oblike strežnikov ali strežniških omar, možnost najema lastne strežniške sobe, klimatiziran prostor z nadzorom temperature, neprekinjen dotok električne energije, redunanco za vsaj 10 ur avtonomije v primeru izpada električne energije in možnost priklopa na dve različni električni fazi.

Strežniki so tipično priklopljeni na 100 Mb/s povezave z omejenim številom IPv4 in neomejenim številom IPv6 naslovov. Omogočajo tudi priklop t.i. “SIP Trunk” za opravljanje VOIP storitev oz. IP telefonije, priklop na druge slovenske ISP-je, pripravljeni pa so tudi prisluhniti vsem vašim specifičnim željam.

Visoka stopnja nadzora vključuje nadzor prostorov s kamero in možnost fizičnega obiska na lokaciji vsak delovni dan, najkasneje 12 ur po najavi, običajno pa že v pol ure.

Lokacija v EU in povezljivost vključuje MegaTel podatkovne centre v Sloveniji v Ljubljani, možnost priklopa povezav večine ponudnikov interneta v Sloveniji ter možnost priklopa direktno v SIX (Slovenian Internet eXchange).

Certifikat ISO/IEC 27001 za upravljanje tveganj v informacijski varnosti usmerja vse procese, kar pomeni, da se podjetje posveča nenehni zaščiti vaših podatkov in informacijskih sistemov. Prav tako nudi 99,99-odstotno razpoložljivost, ki zagotavlja stabilno delovanje vaših sistemov. Vaša varnost in razpoložljivost sta ključnega pomena.

Pridružite se zanesljivemu strežniškemu ekosistemu MegaTel. Stopite v stik z njimi še danes in si zagotovite partnerja, na katerega se lahko popolnoma zanesete v vsakem trenutku. Vaš uspeh je njihova skrb, in pri MegaTel-u so tu, da vam pomagajo doseči najvišje standarde v gostovanju informacijske komunikacijske opreme, ob tem pa ohranjajo izjemno konkurenčno ceno.

Več lahko najdete na spletni strani www.megatel.si  (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
podatkovni centri

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEGA M d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEGA M d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Napredni klicni center za radijske in TV postaje zaenkrat brezplačen!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEGA M d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več