Računalništvo, telefonija
17.01.2012 11:16

Deli z drugimi:

Share

Vaš prvi zasebni oblak

Dostopajte do vseh svojih podatkov od kjerkoli. Vaš osebni CloudStation vam omogoča dostop in delitev slik, videa, glasbe in še veliko več s komerkoli in kjerkoli, tako s pametnim telefonom in tabličnim
računalnikom (iOS in Android) kot z osebnim ali prenosnim računalnikom.
CloudStation_Buffalo
CloudStation_Buffalo

Buffalo CloudStation je preprosta in varna rešitev za shranjevanje v oblaku. S pomočjo dobro znanega ponudnika oblačnega shranjevanja Pogoplug omogoča dostop do vaših podatkov tako lokalno kot preko spleta.

CloudStation je vaš portal za enostaven dostop in deljenje fotografij, video posnetkov, glasbe in še mnogo več s komerkoli in kjerkoli skozi oblak. Vse to brez kakršne koli pogodbene vezave ali dodatnih stroškov. CloudStation enota omogoča shranitev vseh podatkov, ki vam zasedajo prostor v pomnilniku vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Poleg tega lahko v samo nekaj klikih naložite fotografije in video iz vašega pametnega telefona na socialna omrežja, kot sta Facebook in Twitter.

Namestitev CloudStation enote je izjemno hitra in enostavna, traja samo cca. 60 sekund in je dovolj preprosta tudi za začetnike. Za samo namestitev pa ne potrebujete nobene programske opreme.
Na voljo je tudi brezplačna mobilna aplikacija za mobilne naprave iPhone, iPad in Android, s katero lahko enostavno dostopate do vsebin.

Ustvarite in delite diaprojekcije vaših najljubših fotografij ali ustvarite sezname predvajanja glasbe in video posnetkov. CloudStation samodejno priredi video posnetke tako, da jih je mogoče predvajati preko spleta in mobilnih aplikacij. Vgrajen BitTorrent klient omogoča prenos (download) torrent datotek direktno na CloudStation enoto. Podpira tudi Apple Time Machine varnostno kopiranje (backup).

Na voljo je že NAS diskovno polje v oblaku Buffalo CloudStation CS-X, kapacitete 1.0TB in 2.0 TB ter NAS strežniški rešitvi v oblaku Buffalo CloudStation Duo CS-WX2.0/R1-EU (2TB/RAID/USB) in Buffalo CloudStation Pro Duo CS-WV2.0/R1 (2TB/RAID/USB).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku