Računalništvo, telefonija
24.03.2011 16:46

Deli z drugimi:

Share

Varni podatki s Fujitsujem

S standardizacijo programske opreme Backup Exec podjetja Symantec so podatki uporabnikov Fujitsujevih strežnikov PRIMERGY in ETERNUS na varnem in lažje obnovljivi.
Rezultat sodelovanja je tudi integracija Fujitsujevega strežniškega sistema ETERNUS CS800 s Symantecovo programsko opremo Backup Exec in NetBackup
Rezultat sodelovanja je tudi integracija Fujitsujevega strežniškega sistema ETERNUS CS800 s Symantecovo programsko opremo Backup Exec in NetBackup

Fujitsu je oznanil, da lahko uporabniki strežnikov PRIMERGY in ETERNUS dostopajo do vodilne programske opreme za varovanje podatkov na trgu, Backup Exec. Rešitev podjetja Symantec omogoča preprostejše izvajanje varnostnih kopij in varovanje ključnih poslovnih podatkov.

Fujitsu nudi programsko opremo Backup Exec skupaj s svojimi visoko zmogljivimi in zanesljivimi sistemi za shranjevanje podatkov ETERNUS in strežniki PRIMERGY x86. Ti so skupaj s programsko opremo Backup Exec že na voljo v centralni Evropi, Srednjem vzhodu, Afriki in Indiji. Fujitsu uporabnikom nudi osnovno in stroškovno učinkovito QuickStart različico programske opreme Backup Exec ter naprednejše različice, ki ponujajo več lastnosti, vključno s podporo za VMware/HyperV, Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint in strežnik SQL. Uporabniki lahko prednosti nadgradnje izkoristijo kadarkoli, z novo pridobitvijo pa bodo lažje upravljali s svojimi podatki in popolnoma izkoristili svoje obstoječe IT investicije.

Nova rešitev Backup Exec predstavlja del strateškega partnerstva na globalnem nivoju med družbama Fujitsu in Symantec. Rezultat sodelovanja je tudi integracija Fujitsujevega strežniškega sistema ETERNUS CS800 s Symantecovo programsko opremo Backup Exec in NetBackup, ki manjšim in srednje velikim podjetjem zagotavlja zmogljivo rešitev za shranjevanje varnostnih kopij na temelju diskov. Rešitev ponuja tudi visoko prilagodljivost in je preprosta za upravljanje.

Dodatno podporo predstavlja Fujitsujev program “Make IT Dynamic” za razširljive IT infrastrukture na temelju strežnikov PRIMERGY in diskovnih sistemov za shranjevanje podatkov ETERNUS DX. Ti strežniki in paketi za shranjevanje podatkov so povezani v integrirane, predhodno testirane rešitve za preprosto ustvarjanje varnostnih kopij, virtualizacijo, SAN, visok nivo razpoložljivosti in neprekinjeno poslovanje.

Dr. Rolf Strotmann, podpredsednik strežniških sistemov in programske opreme za podjetja pri Fujitsu Technology Solutions je dejal: “Kombinacija s programsko opremo Backup Exec predstavlja novo pridobitev med učinkovitimi Fujitsujevimi rešitvami za varovanje podatkov za manjša in srednje velika podjetja. Uporabnikom omogoča ustvarjanje, izvrševanje in vzdrževanje dinamičnih infrastruktur, ki so oblikovane glede na njihove potrebe na področju varovanja podatkov, vključno z varnostnimi kopijami na temelju diska.”

Amit Walia, podpredsednik upravljanja s proizvodi za Backup Exec pri družbi Symantec je dodal: “Tesno sodelovanje s Fujitsujem poudarja našo zavezanost k skupnemu razvijanju rešitev, ki uporabnikom omogočajo povečanje vrednosti njihovih IT investicij. Nedavno podpisana nova OEM pogodba je še en mejnik na tej poti.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku