Računalništvo, telefonija
28.08.2008 13:48

Deli z drugimi:

Share

Uspešna prodaja paketov Amis

Amis je v letu 2008 prodal kar prek 90 % vseh naročniških pogodb, ki združujejo dve ali več sodobnih storitev interneta, televizije in telefonije in tako dosegel zastavljene polletne prodajne cilje na zahtevnem trgu domačih uporabnikov. Glede na strukturo naročniških paketov, Amis ugotavlja, da se domači uporabniki ne odločajo za nakup “golih” storitev, ampak vse bolj prepoznavajo in cenijo dodane vrednosti. Z znižanjem cen za 50 odstotkov v začetnem obdobju uporabe storitev do petih mesecev želi Amis ponuditi pakete najširšemu segmentu uporabnikov.

Amis je nadgradil svojo ponudbo tudi z dvema novima, izredno ugodnima paketoma Trojka Junior in Dvojka Tel Junior. Paket Trojka Junior, ki vključuje internet, telefonijo in televizijo je na voljo že za 33€, po akcijski ceni pa v začetnem obdobju že za 16,50€.

Skupno vsem paketom je, da jim Amis dodaja vrednost v obliki edinstvene vsebine z vrsto prihranki in dodatnimi bonusi. Paketi vsebujejo dinamično hitrost do 10 Mb, bogat nabor žanrov Amis Televizije s 105 digitalnimi programi, kot prvi domači ponudnik pa je paketom dodal storitev telefonije Slo-brezplačno – brezplačne pogovore v vsa slovenska fiksna omrežja, 24 ur na dan. Uporabniki storitve lahko poleg povsem brezplačne nacionalne telefonije, kličejo v mednarodna omrežja tudi do 75 odstotkov ceneje. V primerjavi z nekaterimi drugimi ponudniki je Amis ohranil bogat nabor digitalnih programov tudi v cenovno najugodnejših paketih.
Uporabniki v okviru dodatnih bonusov v paketih Trojka plus in Dvojka Tel plus prejmejo brezplačno: brezžični telefon Siemens, brezžični modem, neomejeno uporabo varovalnega sistema Amis Internet Security, prenos obstoječe telefonske številke itd. Vsi paketi so na voljo brez priključnine.

V okviru ponudbe pa je Amis uvedel tudi novost in uporabnikom ponudil nakup kompleta Ruckus Wireless MediaFlex za popolnoma brezžični prenos IPTV signala. Uporabniki bodo lahko svoj televizor postavili kjer koli v hiši in jim ne bo potrebno več skrbeti za namestitev kabla, ki prinaša širokopasovni (IPTV) signal do televizorja, kar je edinstvena prednost kompleta. Komplet Ruckus Wireless MediaFlex je na voljo na obroke, že za 12,00 EUR na mesec.


Prijavi napako v članku