Spletni brskalniki
19.07.2010 11:12

Deli z drugimi:

Share

Ukinjamo podporo za Internet Explorer 6

Ukinjamo podporo za Internet Explorer 6
Ukinjamo podporo za Internet Explorer 6

V uredništvu RN smo se zaradi varnostnih, pa tudi razlogov boljše uporabniške izkušnje odločili, da z avgustom 2010, na spletni strani www.racunalniske-novice.com, ukinjamo podporo za spletni brskalnik Internet Explorer 6. Vsem uporabnikom , ki še vedno uporabljajo omenjeni brskalnik, toplo priporočamo prehod na najnovejšo različico brskalnika, ki je na voljo za brezplačen prenos na povezavi RN IE8.

Gre za najnovejšo različico, ki je tudi prilagojena RN uporabnikom in omogoča vrsto prednosti. Novice iz sveta računalništva še nikoli niso bile dostopne tako hitro in preprosto, le z nekaj kliki. Računalniškim novicam prilagojena različica brskalnika Internet Explorer 8 daje uporabnikom precej izboljšano iskanje s hitrimi in preglednimi rezultati, dopolnjenimi s predlogi iskanj, ki se prikažejo v trenutku. Možnost vizualnega iskanja zagotavlja neposredne rezultate in slike »vizualnega iskanja«, ki dajejo takojšnje odgovore.

V prilagojeno različico brskalnika so vključena posebna Hitra opravila, ki poskrbijo za hitrejše in preprostejše povezovanje spletnih storitev Računalniških novic s spletno stranjo, ki je trenutno aktivna. S Pospeševalcem je tako mogoče v brskalniku z miško označiti del besedila in prebrati povezane zadnje novice na spletni strani Računalniških novic – vse to, ne da bi zapustili trenutno odprto stran.

Preprostemu in sprotnemu spremljanju novosti so namenjeni Spletni izrezki za naročanje na glavne novice in druge spremembe na spletni strani Računalniških novic. Tudi spletne izrezke lahko uporabniki pregledujejo z enim samim klikom na vrstico s priljubljenimi povezavami, ne da bi morali zapreti odprto spletno stran.

Prilagojena različica spletnega brskalnika Internet Explorer 8 je na voljo na spletni strani Računalniških novic. Pa prijetno brskanje!

Vas zanima več iz te teme?
Internet Explorer brskalnik

Prijavi napako v članku