Igre
13.08.2008 07:48
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

“Trekije” bo kmalu osrečil Star Trek Online

Razvoj te masivno-večigralske spletne igre naj bi napredoval z “warp” hitrostjo, so se pošalili razvijalci Cryptic, ki so projekt prevzeli od podjetja Perpetual Entertainment. Datuma izida si še ne upajo izdati, so pa zato na kratko obnovili nekaj glavnih značilnosti te igre.

Igralec bo dobil vlogo poveljnika vesoljske ladje. Lik bo možno izbirati iz vnaprej sestavljenega seznama ras iz Zvezdnih stez, lahko pa bomo ustvarili tudi svojo. Tako se bomo lahko po vesolju klatili kot Klingon, v iskanju naslednjega nasprotnika za epski kozmični spopad, ali pa bomo zgolj miroljubno raziskovali širna temačna prostranstva, kot to počnejo pravi Vulkanci. Možno bo tudi napredovanje lika po činih izbrane zvezdne flote in prevzem nadzora nad vse večjimi vesoljskimi plovili. Poleg “pilotiranja” velike vesoljske ladje se bo možno tudi prežarčiti na kopico zanimivih planetov ali pa izvesti infiltracijo v sovražnikovo plovilo.

Glede na to, da naslednje leto J. J. Abrams (producent serij Lost, Alias ter filma Cloverfield, med drugim pa je režiral tudi Mission Impossible III) Star Trek serijo oživlja tudi na velikem platnu, se zna zgoditi, da bo ta slavna “znanstveno”-fantastična vesoljska limonada uspešna tudi v novem tisočletju.


Prijavi napako v članku