Prenosni računalniki
04.06.2009 10:23
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Toshiba nudi kritje za primer brezposelnosti

Zelo uspešna promocija za uporabnike je podaljšana do 31. avgusta 2009, vanjo pa so dodali zaščito za brezposelnost, ki uporabnikom pri nakupu novega prenosnega računalnika zagotavlja varnost brez primere.
Zelo uspešna promocija za uporabnike je podaljšana do 31. avgusta 2009, vanjo pa so dodali zaščito za brezposelnost, ki uporabnikom pri nakupu novega prenosnega računalnika zagotavlja varnost brez primere.

Pred kratkim je bilo trajanje promocije garancije »No Matter What Guarantee« podaljšano do 31. avgusta 2009, Toshiba pa je vanjo dodala edinstveno zaščito za primer brezposelnosti, ki uporabnikom omogoča, da prenosni računalnik Toshiba kupijo z večjim zaupanjem kot kadar koli prej. Uporabniki, ki bodo kupili prenosni računalnik Toshiba, bodo lahko zahtevali vračilo denarja, če bi v roku enega leta od nakupa nepričakovano izgubili službo, Toshiba pa jim bo dovolila obdržati računalnik, kupljen pod temi pogoji.

Februarja 2009 je Toshiba predstavila garancijo »No Matter What Guarantee«, ki uporabnikom v jugovzhodni Evropi z velikim uspehom zagotavlja popolnoma mirno odločitev za nakup novega prenosnega računalnika. V okviru tega programa so uporabniki, ki se odločijo za nakup prenosnih računalnikov Toshiba upravičeni do naprednega kritja v primeru nenamerne poškodbe prenosnega računalnika in zaščite pred krajo izdelka, kot tudi do preproste garancije za zadovoljstvo, ki jim omogoča, da kupljeni izdelek vrnejo, če ne ustreza njihovim željam.

»Vse od predstavitve je garancija »No Matter What Guarantee« zelo priljubljena med našimi uporabniki,« je povedal Goran Kurt, direktor marketinga za jugovzhodno Evropo pri računalniških sistemih Toshiba. »Vsi se zavedamo, da je v trenutnem gospodarskem ozračju za uporabnike še bolj pomembno, kaj dobijo za svoj denar, in verjamemo, da smo s podaljšanjem promocije garancije »No Matter What Guarantee« svojim uporabnikom ponudili najboljšo možno vrednost.

Naše zaupanje v izdelke Toshiba in njihovo vrednost je izjemno, a želimo svojim uporabnikom pomagati v teh zelo zahtevnih gospodarskih pogojih. Verjamemo, da bomo to dosegli z vključitvijo kritja za brezposelnost, s katerim svojim uporabnikom zagotavljamo varno in svobodno odločitev za nakup tudi v tako težkih časih, kot so današnji.«

Podaljšanje Toshibine garancije »No Matter What Guarantee« do 31. avgusta 2009 uporabnikom v jugovzhodni Evropi omogoča, da lahko še štiri mesece izkoristijo to ponudbo. Od 1. maja dalje, bodo vsi uporabniki, ki se bodo registrirali za to promocijo, upravičeni do kritja za primer brezposelnosti. Določila in pogoje programa »No Matter What Guarantee« lahko najdete tudi na spletni strani promocije Trust-toshiba.com. (Oglasno sporočilo)

Vas zanima več iz te teme?
Toshiba prenosni računalniki

Prijavi napako v članku