Monitorji
10.04.2013 16:01
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Toshiba Bookplace Mono: izjemen bralnik e-knjig za nizko ceno

Podjetje Toshiba je pričelo s prodajo kakovostnega, a hkrati poceni bralnika e-knjig Bookplace Mono. Novost je trenutno naprodaj le na Japonskem, v Evropo pa naj bi zašla še pred poletjem. Zanjo bo potrebno odšteti okoli 145 evrov.
Bralniku Toshiba Bookplace Mono se bomo le stežka uprli!
Bralniku Toshiba Bookplace Mono se bomo le stežka uprli!

Ker prodaja elektronskih knjig še vedno narašča z vrtoglavo hitrostjo, bo v bližnji prihodnosti le še peščica ljudi uporabljala papirnate knjige za izobraževanje in kakovostno preživljanje prostega časa. Zato so se pri podjetju Toshiba odločili, da ponudijo v prodajo izjemno kakovosten, a hkrati poceni bralnik e-knjig Bookplace Mono. Novost vas bo zlahka prepričala, saj je opremljena s 6-palčnim (15,2-centimetrskim) elektronskim papirjem zavidljive ločljivosti 1.024 x 758 slikovnih točk.

Bralnik elektronskih knjig Toshiba Bookplace Mono ima za shranjevanje e-knjižnih del na voljo štiri gigabajte vgrajenega pomnilnika, za hitro odzivnost pa skrbita energijsko varčen procesor frekvence 800 megahercev in sistemski pomnilnik kapacitete 512 megabajtov. Če ponujeni prostor ne zadošča, ga lahko povečamo s pomnilniškimi karticami microSD. Za povezovanje pa je na voljo brezžična povezava Wi-Fi.

V bralnik e-knjig Toshiba Bookplace Mono vgrajena baterija zadošča za okoli 8.000 prebranih strani. Novost podpira knjižne formate epub in XMDF, njihov nakup pa opravimo neposredno preko spletnega portala Toshiba Bookplace. Bralnik e-knjig Toshiba Bookplace Mono je trenutno na voljo le na Japonskem, zanj pa je potrebno odšteti preračunanih ?? evrov. Zanimivi e-bralnik naj bi v Evropo prišel še pred poletjem.

Vas zanima več iz te teme?
Toshiba monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku