Računalništvo, telefonija
27.06.2013 01:59
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

TOP 7 IZBOR kompaktnih fotoaparatov za poletje 2013

Je čas za menjavo fotoaparata?
Je čas za menjavo fotoaparata?

Sonce je na pravem mestu, naše misli tudi – gremo na zasluženi dopust! Čeprav bo tudi tokrat za najnujnejše fotografije poskrbel naš pametni telefon, se verjetno strinjamo, da kompaktnega digitalnega fotoaparata še ne bo nadomestil prav kmalu. V novi številki smo zato pod drobnogled vzeli karakteristike, ki so pomembne za poletni dopust (kaj potrebujete vi?) ter ponudili seznam TOP 7 RN IZBOR kompaktnih fotoaparatov za poletje 2013!

V središču pa tokrat o tem, kako se bomo pogovarjali jutri? IP tehnologija namreč postaja vse bolj priljubljena pri domačih in poslovnih uporabnikih. Kljub številnim finančnim in funkcijskim prednostim pa dosti ljudi še ni naredilo preskoka. Ste še vedno vezani na drago bakreno žico klasične telefonije? V novi številki vam pokažemo, zakaj to ni OK.

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba, razvedrilo in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

>> Prelistajte spletno različico revije Računalniške novice? Kliknite tukaj…


Prijavi napako v članku