Življenjski slog
05.06.2024 12:55

Deli z drugimi:

Share

Top 5 meme kovancev, ki jih lahko kupite junija 2024

Kljub temu da se širši trg kriptovalut giblje vstran, domena meme kovancev ne počiva, saj je v ospredju več projektov.

Glede na to v nadaljevanju predstavimo pet najbolj obetavnih meme kovancev za nakup v juniju.

1. PlayDoge

Medtem ko se predprodaja igre Dogeverse zaključuje, se predprodaja igre PlayDoge šele začenja.

Nova kriptovaluta je zbrala že več kot 500 tisoč dolarjev in je trenutno na voljo po najnižji ceni doslej – 0,005 dolarja. Vendar se bo ta med kampanjo zviševala, naslednje zvišanje pa bo čez en dan oziroma ko bo skupna zbrana vsota dosegla 787 tisoč dolarjev.

PlayDoge, ki ga je navdihnila priljubljena igra Tamagotchi iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, uvaja sodoben preobrat „Play-to-Earn“, ki ga poganja žeton $PLAY.

To ga pomaga razlikovati od drugih meme kovancev z merljivo uporabnostjo žetonov in izrazito pripovedjo. Uporabniki PlayDoge bodo imeli vsak svojega hišnega ljubljenčka doge, za katerega bodo skrbeli in mu zagotavljali hrano, počitek in zabavo. 

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. Sealana

Meme kovanci na Solani so se v letu 2024 izkazali za zelo donosne, saj so Dogwifthat, Bonk in Book of Meme presegli mejnik 1 milijarde dolarjev tržne vrednosti.

Vendar je prišla naslednja legla meme kovancev in nova predprodaja Sealana vzbuja veliko pozornosti, saj je skupna zbrana vsota presegla 3 milijone dolarjev.

Projekt ima podobno strukturo predprodaje kot Book of Meme in Slerf: brez vnaprej določene trdne zgornje meje in z enotirnim cenovnim sistemom.

Vendar pa je Sealana na spletnem mestu za predprodajo s smešnimi izpadi na družbenih omrežjih in duhovito zgodbo o ozadju dodala edinstven preobrat, ki ga je navdihnil South Park.

Na spletni strani je navedeno, da je Sealana tjulenj, ki živi v kleti svoje mame, trguje z meme kovanci in se prehranjuje s konzervirano tuno in čipsom. Upa, da bo z memecoini natisnil bogastvo, ki mu bo spremenilo življenje, da si bo lahko kupil novega Lamborghinija.

Obiščite predprodajo Sealana

3. WienerAI

Za tiste, ki imajo raje meme kovance z uporabno vrednostjo, je WienerAI ena izmed tistih, ki jih je treba spremljati. WienerAI je revolucionarni trgovalni robot z umetno inteligenco, ki svojim uporabnikom pomaga sprejemati boljše trgovalne odločitve.

WienerAI združuje viralnost meme kovancev in uporabnost umetne inteligence, zato nagovarja širok krog vlagateljev.

Vsakdo, ki je že trgoval na verigi, razume zapletene težave z uporabniško izkušnjo, ki so s tem povezane. Od MEV botov, ki odžirajo dobičke, do velikega zdrsa in počasnih transakcij, je veliko prostora za izboljšave.

Tu nastopi bot WienerAI, ki zagotavlja takojšnjo, na MEV odporno, brez provizij in do noobov prijazno izvedbo trgovanja.

Kar zadeva umetno inteligenco, lahko uporabniki botu zastavljajo vprašanja, ta pa bo preiskal trg in poiskal najboljše priložnosti za trgovanje. 

Projekt je trenutno v predprodaji, saj je zbral 3,6 milijona dolarjev, njegova cena pa znaša 0,000712 dolarja. Naslednje zvišanje bo sledilo čez 22 ur oziroma ko bo skupna zbrana vsota dosegla 3,7 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo WienerAI

4. Base Dawgz 

Kovanec Base Dawgz ($DAWGZ) se je začel pred nekaj dnevi in v predprodaji zbral že več kot 200.000 dolarjev.

Kovanec $DAWGZ, ki je zelo pričakovana uvedba žetona, izkorišča potencial močne verige Base in magnetno privlačno moč pasje tematike meme kovancev – sedem od desetih najbolj priljubljenih meme kovancev ima pasjo podobo. 

Poleg tega Base Dawgz ponuja uporabnost „share-to-earn“ in bo pozneje uvedel nagrade za staking. Čeprav je Base meme kovanec relativno nova veriga, znaša tržna kapitalizacija več kot 2 milijardi dolarjev.  

Z $DAWGZ lahko uporabniki bazo preskakujejo med verigami blokov, kar odpira verigo blokov Layer 2, ki jo je izumila baza Coinbase, trgovcem in uporabnikom več verig in s tem širi njeno privlačnost.

$DAWGZ, katerega cena v 1. fazi predprodaje trenutno znaša le 0,00479 USD, je mogoče kupiti z ETH, SOL, BNB, AVAX in USDT.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. Sponge V2

Sponge V2 je vroča nadgradnja prvotnega meme kovanca SPONGE, ki je z 1 milijona dolarjev leta 2023 poskočil na skoraj 100 milijonov dolarjev tržne vrednosti. Trenutno je v predprodaji, pri čemer je bilo vloženih in premostenih več kot 17 milijard žetonov. Ker mu sledi več kot 30 tisoč ljudi, ni presenetljivo, da je $SPONGEV2 na našem seznamu najboljših kriptožetonov za predprodajo, ki jih lahko trenutno kupite.

Z nakupom SpongeV2 v predprodaji boste dobili zgodnji dostop do „večje in boljše“ različice enega od najboljših meme kovancev lanskega leta. Prvotna Sponge je bila tako priljubljena, da je mnogim zgodnjim vlagateljem prinesla 100-kratni zaslužek, kar poskuša SpongeV2 preseči. Če se odločite za nakup SPONGEV2 zdaj, ga boste dobili po ceni 0,001561 USD in imeli priložnost zaslužiti 69 % nagrad. 

SpongeV2 ima edinstven model „stake-to-bridge“, ki uporabnikom omogoča prehod z V1 na V2 s tem, da zastavijo svoje prvotne žetone. Prav tako ima igralni sistem play-to-earn, v katerem lahko uporabniki z igranjem iger zaslužijo dodatne žetone in tako izboljšajo uporabnost žetona in vključenost uporabnikov. Ekipa si prizadeva za uvrstitev na vrhunske borze, kot sta Binance in OKX, kar bi lahko eksponentno povečalo prisotnost SPONGE na trgu.

Obiščite predprodajo Sponge V2

Kljub splošni stagnaciji trga kriptovalut je sektor meme kovancev še vedno živahen z novimi obetavnimi projekti. Junija so med pomembnimi meme kovanci, ki jih je treba upoštevati, PlayDoge s sistemom Play-to-Earn, ki ga je navdihnil Tamagotchi; Sealana, ki združuje uspeh meme kovanca Solana s humorjem South Parka; WienerAI, ki združuje privlačnost meme kovancev z revolucionarnim trgovalnim botom z umetno inteligenco; Base Dawgz, ki izkorišča potencial verige Base in interoperabilnost med verigami; in Sponge V2, nadgrajena različica uspešnega kovanca SPONGE, ki vključuje model stake-to-bridge in igranje na način play-to-earn. 

Ti projekti prikazujejo raznolike uporabnosti in inovativne pristope, zaradi česar so na trenutnem trgu privlačne naložbe.

Obiščite predprodajo PlayDoge


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več