Računalništvo, telefonija
28.10.2018 15:37

Deli z drugimi:

Share

Tiskanje nalepk za označevanje

.. Katere nalepke uporabiti in s katerim tiskalnikom tiskati v zahtevnih okoljih, kjer je prisotno veliko vlage, prahu, kjer so ekstremne temperature in podobno? Nekaj nasvetov, da boste vedno pripravljeni ..
Panduitov namizni tiskalnik TDP43ME.
Panduitov namizni tiskalnik TDP43ME.

Kaj je pomembno pri tiskanju v zahtevnih okoljih?

Pravijo, da pametni pišejo. S tem se strinjamo. Če v zahtevnih pogojih ne morete pisati, da bi označili določen kabel, ne izpadete neumni. Tako da, mi pravimo, pametni pišejo, iznajdljivi pa tiskajo. Zakaj bi z eno roko držali kabel pod stropom, kjer je več kot 30 stopinj Celzija in z drugo roko pisali na nalepko, če lahko na ročnem tiskalniku pritisnete samo en gumb in nalepka je že v nekaj sekundah ovita okoli kabla. Panduitov ročni tiskalnik LS8EQ je namenjen prav temu. Hitro in enostavno natisnete nalepke, ki so odporne na ekstremne temperature, maščobe, vodo in še kaj. S pomočjo termičnega nanosa črnila na nalepko zagotovimo, da se besedilo »zapeče« na nalepko in tam tudi ostane.

Kakšne nalepke izbrati?

Panduit proizvaja nalepke vseh dimenzij, ki jih potrebujete za označevanje ne le kablov, pač pa tudi različnih komponent. Če se želite prepričati, da nalepka ni bila predhodno odstranjena, se lahko odločite za nalepke, ki za seboj puščajo sledi. Panduit proizvaja tudi toplotne skrčke, na katere lahko neposredno natisnete željeno besedilo. Panduit v svoji ponudbi nudi nalepke v obliki zastavice za označevanje optičnih kablov, pa vse do čisto navadnih pravokotnih nalepk. Zahvaljujoč patentiranim nalepkam »Turn-Tell« vam nikoli ne bo potrebno obračati kablov in preverjati, kateri kabel kam pelje, temveč samo obrnete nalepko, ne da bi zvijali kabel.

Pripravljeni na vse

Če ste eden izmed tistih, ki želijo priti pripravljeni na sam kraj, kjer je potrebno označevati, potem je za vas Panduitov namizni tiskalnik TDP43ME. V pisarni se usedete za računalnik, pregledate načrte ožičenja in oznake, pritisnete gumb »PRINT« in že imate pred seboj nalepke, pripravljene na akcijo. Vse kar vam še ostane je, da na kraju uporabe prilepite pravilno nalepko in si s tem prihranite ogromno dragocenega časa.

Kdo vam lahko pomaga in svetuje?

Če tudi v vašem podjetju ali organizaciji iščete način, kako izboljšati označevanje bodisi kablov, bodisi česarkoli drugega, se lahko obrnete na družinsko podjetje EGAL, ki je v regiji Adriatik ekskluzivno zastopstvo za PANDUIT. Znali vam bodo tehnično in strokovno svetovati in vas seznaniti z vsemi zgoraj omenjenimi rešitvami. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več