Slika, tv, avdio
Televizorji
Življenjski slog
09.06.2022 11:28
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

The one – televizor, ki ima vse

Televizor je nepogrešljiv kos moderne elektronike, ki nudi ure in ure užitkov. Od gledanja serij in filmov, igranja iger do povsem novih dimenzij, ki jih nudi operacijski sistem Android TV.

Če stopimo v kožo nekoga, ki danes kupuje televizor, želimo imeti vse našteto in poleg še kak »bombonček«, torej tisto nekaj, kar nas bo prepričalo, da želimo ravno ta televizor.

Naprava, ki zadosti še tako zahtevnim željam

Želje uporabnikov so različne, a v podjetju Philips so ustvarili napravo, za katero lahko trdimo, da bo zadostila željam skoraj vsakega uporabnika. The one je televizor, za katerega se lahko odločite brez pretiranega raziskovanja trga. Ponuja ločljivost 4K UHD, izjemno osvetlitev ozadja Ambilight, Android TV, Googlovega glasovnega asistenta ter vhod HDMI 2.1. Z Dolby Vision in Dolby Atmos pa boste v svoj dom pripeljali kinematografsko sliko in zvok. Da o zaslonu brez roba, vrhunskih materialih in nagrajeni zasnovi ne izgubljamo besed.

Poleg lastnosti, ki jih mora imeti vsak televizor in ki jih od njega pričakujete, ima The one še kup edinstvenih značilnosti, ki vas bodo prevzele.

Ustvari vzdušje, ki mu ni para

The one ni zgolj televizor, saj osvetli ves prostor. Tehnologija Ambilight namreč stene preplavi z barvami in doživetje gledanja ponese onkraj zaslona v drugo dimenzijo. Za to poskrbijo posebne LED diode na hrbtni strani televizorja. Te steno za zaslonom nežno obarvajo v barve vsebine, ki se prikazuje na zaslonu.

Ker gre vendar za televizor, moramo omeniti, da mu, kot pravijo pri Philipsu, najboljši procesor na svetu (P5), omogoča odlično ostrino in tekoče gibanje, imenitne barve in kontrast. Vse to zagotavlja popolno izkušnjo gledanja vaših najljubših vsebin.

Popolnoma novo dimenzijo pa televizorju The one doda operacijski sistem Android TV, saj lahko odslej uživate v dodatnih vsebinah in igrah, upravljate pa ga lahko tudi z Googlovim asistentom ali Amazonovo glasovno pomočnico Alexo. Pametnemu televizorju Philips lahko naročite, naj poišče filme in igre, upravlja pametne naprave za dom in še več.

Na voljo je v toliko različnih velikostih, da bo vsakdo lahko našel pravega zase. Raztezajo se vse od 40 palcev (108 centimetrov) do 75 palcev (189 centimetrov).

Tudi igričarji bodo ostali brez besed

The one je televizor, ki se ga bodo razveselili tudi igričarji. Vrhunska sliko in zvok dopolnjuje hitra odzivnost na vseh konzolah. Pozabite na zakasnitve in migetanje slike ravno takrat, ko je to najmanj potrebno. Pozor: televizor aktivira poseben način za igre takoj ob priklopu igralne konzole na vhod HDMI 2.1. Samodejno in brez posebnih ročnih nastavitev preklopi v način nizke vhodne zakasnitve. Spremenljiva hitrost osveževanja poskrbi za to, da konzola in televizor delujeta kot dobro uigrana ekipa. Tudi pri 120 Hz signalih je zagotovljeno popolnoma tekoče igranje. Zmaga!

Združite ga z zvočniki in prisluhnite še boljšemu zvoku

In ker je v sodobnem domu vse povezano, je The one pripravljen tudi na to. Želite boljši zvok? The one se odlično razume s Philipsovimi avdio izdelki. S funkcijo DTS Play-Fi boste bliskovito povezali združljive SoundBare in zvočnike s televizorjem. Z izjemno kakovostjo zvoka in sinhronizacijo se zabava lahko začne kar takoj. Zvočniki »razumejo« tudi Ambilight tehnologijo in so televizorju v pomoč pri osvetlitvi prostora.

Do konca junija lahko z nakupom prihranite

Do 30. 6. 2022 Philips ponuja vračilo dela kupnine v znesku 50 evrov ali 150 evrov ob izbiri določenih Philips televizorjev in/ali enega od promocijskih avdio izdelkov. Za nakup televizorja ali avdio-izdelka iz promocije je znesek vračila 50 evrov, za sočasen nakup televizorja in avdio izdelka iz promocije (oba morata biti navedena na istem računu) pa znesek vračila znaša 150 evrov. Izbrane izdelke, pravila in pogoje najdete na povezavi philips.to/3998W3I.

Več o izdelkih Philips na www.philips.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips televizorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TP VISION
Za več informacij so vam na voljo pri TP VISION
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TP VISION? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več