Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
22.08.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

Telefon HONOR 90: Prvak fotografiranja pri nizki svetlobi

Z nedavno predstavljenim telefonom HONOR 90 smo priča spremembam v igri, zlasti pri fotografiranju pri šibki svetlobi.
Foto: Honor
Foto: Honor

Vstopili smo v čas, ko pametni telefoni niso le komunikacijske naprave – so naši osebni pomočniki, zabaviščni centri in, kar je pomembno, naši žepni fotoaparati. Ta impresivna naprava, opremljena z najsodobnejšimi funkcijami fotoaparata, je tu, da na novo opredeli, kaj lahko dosežemo s pametnim telefonom v žepu. Danes se poglobimo v to, zaradi česa je HONOR 90 pravi prvak fotografiranja pri šibki svetlobi.

Sistem kamere telefona HONOR 90 je še dodatno izboljšan z naprednimi funkcijami programske opreme. Z umetno inteligenco prepoznavanja scene naprava inteligentno analizira prizor in uporabi optimalne nastavitve za najboljše možne rezultate. Nočni način, ki ga poganja umetna inteligenca, dvigne fotografiranje pri šibki svetlobi na novo raven, saj zagotavlja jasne in živahne slike tudi v najtemnejših okoljih.

Kombinacija glavne kamere visoke ločljivosti, vsestranskih pomožnih kamer in inteligentnih programskih optimizacij postavlja HONOR 90 kot prvaka na področju fotografiranja s pametnimi telefoni. Uporabnikom omogoča zajemanje osupljivih slik z neverjetnimi podrobnostmi, bogatimi barvami in impresivnim dinamičnim razponom, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

HONOR 90 je okronan za prvaka pri šibki svetlobi in ni težko ugotoviti, zakaj. S svojo napredno glavno kamero z 200 MP1 in senzorjem 1/1,4 znatno prekaša številne konkurente. Ta velikost tipala je za kar 24 odstotkov večja kot pri prejšnji generaciji, kar izboljša sposobnost zaznavanja svetlobe za impresivnih 14 odstotkov.

Pa vendar se nekoliko poglobimo v tehnične podrobnosti. Večje tipalo pomeni več svetlobe, ki jo fotoaparat zbere, zato so slike svetlejše, ostrejše in vsebujejo več podrobnosti. Fotoaparat HONOR 90 je optimiziral moč svojega senzorja z naprednimi algoritmi umetne inteligence, ki delujejo z roko v roki s strojno opremo ter s podporo programa HONOR Image Engine omogočajo zajemanje večmodalnih informacij na visoki ravni.

HONOR Image Engine je vrhunski sistem za slikanje, ki z napredno strojno in programsko opremo na novo opredeljuje sam postopek slikanja. Ta kombinacija programske in strojne opreme prinaša celovite zmogljivosti za slikanje pod različnimi platformami in tako povečuje učinkovitost.

Z dekonstrukcijo algoritmov na visoki ravni in izolacijo strateškega motorja Image Engine rekonstruira slikovni proces. Je več kot sistem za pridobivanje informacij; je tudi zmogljiva računalniška platforma za fotografiranje. Podpira večdimenzionalno in multimodalno zajemanje informacij ter uporabnikom omogoča ustvarjanje slikovne izkušnje, ki presega človeški vid, na podlagi HONOR-jevega zmogljivega algoritma za računalniško fotografijo z umetno inteligenco.

Ko gre za fotografiranje pri šibki svetlobi, kamera fotoaparata HONOR 90 zagotavlja ostre in podrobne slike, ki so osupljivo jasne in živahne. Nočni način, ki ga podpira HONOR-jev slikovni mehanizem, to zmožnost še nadgradi. S to funkcijo vam po pritisku na sprožilec ni treba čakati; preprosto usmerite in fotografirajte z zaupanjem, da bodo podrobnosti jasne in dobro ohranjene.

Honor 90 2

Tako lahko s kamero HONOR 90, ne glede na to, ali želite ujeti osupljivo mestno pokrajino v polmraku ali tihi prizor v mehkem soju lune, zaupate, da bodo vaše fotografije nič manj kot osupljive. Zaradi neverjetnih zmogljivosti fotoaparata HONOR 90 pri šibki svetlobi je pravi prvak na področju fotografiranja s pametnimi telefoni pri šibki svetlobi.

Sistem kamere HONOR 90 je še dodatno izboljšan z naprednimi funkcijami programske opreme. Z umetno inteligenco prepoznavanja scene naprava inteligentno analizira prizor in uporabi optimalne nastavitve za najboljše možne rezultate.

Kombinacija glavne kamere visoke ločljivosti, vsestranskih pomožnih kamer in inteligentnih optimizacij programske opreme postavlja HONOR 90 kot pravo moč na področju fotografiranja s pametnimi telefoni. Uporabnikom omogoča zajemanje osupljivih slik z neverjetnimi podrobnostmi, bogatimi barvami in impresivnim dinamičnim razponom, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

HONOR 90 ni prepričljiv le z vidika funkcionalnosti – tudi njegova zasnova je vredna ogleda. Serija N je bila vedno hvaljena zaradi svoje čiste estetike, HONOR 90 pa to tradicijo ohranja.

HONOR je po vzoru današnjih nenehno spreminjajočih se modnih in oblikovalskih trendov ustvaril osupljivo in elegantno obliko za HONOR 90. S štirimi okroglimi vogali telefon zagotavlja bolj gladek dotik. Prvič v panogi je prevzel tudi popolnoma simetrično zasnovo s štirimi zasloni, v njem pa se nahaja 6,7-palčni AMOLED Quad-curved Floating Display2 za uravnotežen oprijem in neprimerljivo udobje.

To se ne konča na sprednji strani. Po zgledu vrhunskega nakita je zgornji krog, v katerem je glavna kamera, poliran z napredno obrtniško obdelavo za gladek in osupljiv sijaj. Zadnja plošča ima vzorec diamantov, ki združuje svetlobne odboje, podobne svetlobnim žarkom, ki se odbijajo od diamantov, in tako ustvarja estetsko prijeten videz in občutek.

Honor 90 3

HONOR 90 ni običajen pametni telefon. Njegove funkcije v kategoriji srednjecenovnih pametnih telefonov veljajo za vrhunec HONOR-jeve trdne predanosti združevanju inovativne tehnologije in oblikovanja, ki je osredotočeno na uporabnika. Po priporočeni maloprodajni ceni je HONOR 90 za 549 evrov na voljo pri večjih mobilnih operaterjih v polnočno črni in smaragdno zeleni barvi.


200 MP, 50 MP, 12 MP in 2 MP so parametri slikovnih pik kamer. Dejanske slikovne pike na fotografiji se lahko razlikujejo glede na različne načine kamere. Sklicujte se na dejansko izkušnjo. Za aktivacijo ločljivosti 200 MP morate odpreti način visoke ločljivosti.

2  Z zaobljenim vogalom na zaslonu je diagonalna dolžina zaslona 6,7 ​​palca, merjena glede na standardni pravokotnik (dejanska vidna površina je nekoliko manjša).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Honor 90 Honor 90 Lite


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več