Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
03.02.2023 12:32

Deli z drugimi:

Share

Katere IT strokovnjake iščejo v podjetjih NLB, Telemach, Xlab, Danfoss Trata …?

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Podjetja so danes odvisna od tehnologije, ki igra ključno vlogo pri skoraj vseh delovnih nalogah. Tehnologija je pogosto ena največjih investicij v podjetju. Torej bi morali tudi z enako mero vlagati v vzdrževanje oziroma skrb za tehnologijo. Tu je potrebna strokovna podpora, ki jo nudijo lahko le IT strokovnjaki. Prav take strokovnjake iščejo spodnja slovenska podjetja.

Kateri kader iščejo slovenska IT podjetja?

NLB d.d. je članica NLB Skupine, edine mednarodne univerzalne bančne skupine v Sloveniji z izključnim strateškim interesom v Jugovzhodni Evropi (JVE). Iščejo kar nekaj novih sodelavcev:

Podjetje Telemach je ponudnik televizije, #1 interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Ustaljeno strokovno ekipo želijo razširiti z inženirjem za načrtovanje, optimizacijo in meritve radijskih omrežij. Kot novi član ekipe Telemach boste načrtovali radijsko omrežje s poudarkom na RF planiranju, pomagali pri izvedbi DT meritev, integrirali nove bazne postaje in še več.

XLAB je eno izmed vodilnih podjetij v razvoju programske opreme za oddaljeni dostop. Iščejo novega sodelavca za razpisano delovno mesto tržni analitik, ki bo lahko sledil njihovemu hitremu tempu in se vklopil v kreativno ekipo. Vaša naloga bo optimizacija vpeljevanja strank, iskanje novih pristopov za povečanje prometa na spletni strani in upravljanje oglasov Google Ads.

Podjetje Danfoss Trata išče kar nekaj strokovnjakov/sodelavcev, ki se bodo pridružili njihovi digitalno usmerjeni ekipi. V Danfossu razvijajo inženirske rešitve, ki svetu omogočajo pametnejšo uporabo virov – tako lahko spodbujajo trajnostno preobrazbo jutrišnjega dne. Torej, iščejo projektno vodjo/poslovnega analitika, frontend razvijalca in senior backend razvijalca.

Backend razvijalcu, željnemu izzivov in pridobivanju novih izkušenj ter znanj, v podjetju Kmag nudijo možnost osebnega razvoja, pridobivanju mednarodnih poslovnih izkušenj v avtomobilski IT panogi ter dinamično delo.  Te zanima?

Si želiš resno delovno izkušnjo, ki ti bo koristila v praksi in si odličen v komuniciranju? Potem si dobrodošel pri podjetju GS1! Slovensko predstavništvo mednarodne organizacije GS1 išče nadobudna študenta za delo na področju dela s podatki in pomoči uporabnikom. Delo bo zajemalo tudi pomoč pri izobraževanju in marketingu.

Podjetje Softnet d.o.o., regionalni ponudnik telekomunikacijskih storitev, je bilo ustanovljeno leta 1996 v Sloveniji. V skladu s svojo vizijo širjenja po JV Evropi in Aziji, smo v teh regijah zgradili najbolj napredno IP omrežje. Širijo svojo ekipo in zato potrebujejo kar nekaj IT strokovnjakov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več