Računalništvo, telefonija
28.05.2021 15:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled novih delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Slovensko podjetje Domel išče skrbnika informacijskega sistema SAP (m/ž), ki bo sodeloval pri načrtovanju, razvoju in nadgradnjah informacijskih rešitev. Njegove naloge bodo obsegale tudi vzdrževanje, izvajanje testiranj in priprava dokumentacije. Zaželena je VI. ali VII. stopnja tehnične izobrazbe, poznavanje principov programiranja in ERP sistema.

Podjetje iPROM, pionir na področju razvoja tehnologij za digitalno oglaševanje, širi razvojno ekipo in v svoje vrste vabi tri nove sodelavce. Front-end razvijalec (m/ž) bo skrbel za samostojen razvoj administrativnega sistema in sodeloval pri razvoju najnaprednejše platforme za digitalno oglaševanje v regiji Adriatic.

JavaScript razvijalec (m/ž) bo dobil edinstveno priložnost, ki združuje praktično delo na razvojnih projektih, sodelovanje pri razvoju platforme za digitalno oglaševanje in neprestano inoviranje na področju marketing.

Prav tako iščejo razvijalca za AdTech (m/ž), ki goji strast in zanimanje do spletnih oglaševalskih tehnologij ter programatičnega ekosistema. Obvezno poznavanje programskih jezikov JavaScript, CSS3 in HTML5.

Podjetje Saop je vodilni slovenski ponudnik poslovnih programskih rešitev že več kot 30 let. V svojo ekipo z več kot 140 strokovnjaki vabijo dva nova sodelavca. Iščejo informatika (m/ž), ki bo zagotavljal delovanje strežnikov, administracija omrežij, operacijskih sistemov in sistemskih aplikacij. Delo poteka na sedežu podjetja v Šempetru v Gorici.

Ekipo hočejo dopolniti tudi z front-end programerjem (m/ž), ki bo pustil svoj pečat pri gradnji učinkovitih poslovnih rešitev nove generacije.

Podjetje S&T, eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij, širi svoj prodajni oddelek za programske rešitve. Priložnost v ekipi bo dobil prodajni svetovalec (m/ž), ki bo sodeloval pri iskanju in razvoju novih poslovnih priložnosti, izdeloval ponudbe za IT rešitve in sklepal posle.

firmware_razvojni_inženir

Blagovni znamki EQUA in GOAT STORY v svoje vrste vabijo firmware enginnerja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale programiranje mikrokrmilnikov, programiranje v jeziku C/C++ in razvoj tehničnih rešitev.

Podjetje Spintec d.o.o. išče zagnanega razvijalca programske opreme (m/ž), od katerega pričakujejo VI. stopnjo računalniške ali naravoslovne smeri, dobre analitične sposobnosti, spretnost pri analizi in odpravljanju težav.

Čas je za Windows Server 2019

Tehnološko podjetje Selectium Adriatics d.o.o. išče novega
sistemskega inženirja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale: načrtovanje omrežij, priprava konfiguracij omrežne opreme, podpora obstoječim strankam, upravljanje diskovnih sistemov, razvoj in upravljanje podatkovnih centrov. Pričakujejo vsaj tri leta delovnih izkušenj in dobro poznavanje strežniške opreme.

Spintec d.o.o. ponuja delovno priložnost razvijalcu programske opreme (m/ž), ki bo načrtoval in razvijal programske rešitve, delal z orodji za sledenje sprememb v izvorni kodi (SVN, GIT) ter testiral oziroma pripravljal testne primere za posamezne programske rešitve.

Hitra in rastoča ekipa AgileDrop v svoje vrste vabijo nove
PHP razvijalce in razvijalke, ki bi se pridružili in nadaljevali uspešno digitalno zgodbo. Čaka vas redna zaposlitev za nedoločen čas, možnost delo od doma ali pa delo v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE, NM). Od kandidatov pričakujejo dobro poznavanje PHP, HTML in CSS frameworka.

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo aplikacijskega
inženirja (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo aplikacijskega inženirja – CRM (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Podjetje S&T, vodilni ponudnik celovitih rešitev informacijskih tehnologij, vabi sodelavca za notranjo podporo v prodaji (m/ž), ki se bo pridružil njihovi visoko motivirani prodajni ekipi. Vaša naloga bo izdelava ponudb za IT rešitve, sodelovanje pri pripravi kompleksnejših ponudb, pomoč pri ohranjanju partnerskih statusov s poslovnimi partnerji ter pridobivanje znanja na področju infrastrukturnih rešitev.

Telekomunikacijsko podjetje T-2 je pripravil novo prosto delovno mesto v njihovem IT oddelku. Iščejo programerja (m/ž) z izobrazbo s področja računalništva ali druge tehnične smeri in naprednim znanjem programskih jezikov in orodij. Skrbel bo za razvoj in vzdrževanje aplikacij v PHP programskem jeziku, načrtoval programske produkte in jih tudi programiral ter testiral.

Še vedno aktualna prosta delovna mesta:

Dinit Card Services išče več novih sodelavcev na oddelku za razvijanje programske opreme. Vabijo več “full-stack” in “backend”
Java razvijalcev, ki bi prevzeli naloge načrtovanja, razvoja in vzdrževanja bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri izdelavi analiz in pripravi aplikativnih rešitev. Pričakujejo poznavanje programskega jezika Java in orodja Spring Boot ter poznavanje različnih spletnih orodij.

Zaposlijo tudi izkušenega .NET razvijalca, ki bo dobil priložnost nadgraditi svoje znanje programskega jezika Microsoft .NET. Zaželene so izkušnje in poznavanje razvojnih tehnologij ter orodij MVC, TypeScript, PowerShell in ostalih. Čaka vas ekipno delo v pozitivnem kolektivu in delovno razmerje za nedoločen čas.

Podjetje MAOP d.o.o. želi dopolniti svojo izkušeno ekipo z back-end
razvijalcem programske opreme (m/ž). Tvoje naloge bodo obsegale: razvoj back-end sistemov za nove in obstoječe projekte, komunikacijo s front-end ekipo in ostale programske naloge. Iščejo tako izkušene kot manj izkušene razvijalce, zahtevajo le dobro voljo in veselje do učenja.

Ste izkušeni serviser tiskalnikov in fotokopirnih strojev? Potem ste idealna okrepitev za ekipo Strim plus d.o.o., eno izmed rastočih slovenskih podjetij na področju storitve najema in upravljanja tiska. Odgovorni boste za pregled in popravilo tiskalnikov in komponent, naročanje rezervnih delov ter tehnično podporo strankam.

ELRAD-logotip

V skupini ELRAD iščejo informatika – programerja (m/ž) z izkušnjami in poznavanjem sodobnih praks za informatizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov. Če obožujete tehnologijo in se znajdete v svetu programskih jezikov, potem se pridružite ekipi ELRAD v Gornji Radgoni.

Podjetje Nibe, eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostor, išče dva nova sodelavca. V svoje vrste vabijo inženirja za testiranje programske opreme (m/ž), ki bo skrbel za preverjanje napak kot tudi za testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti.

Dobrodošel je tudi sistemski inženir (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj strojne programske opreme za t. i. PCB-je z manjšimi operacijskimi sistemi, kot tudi za naprednejše Linux sisteme.

Epilog doo_logotip

Ekipa Epiloga išče okrepitev. Zaposlijo razvojnika/matematika s
poznavanjem operacijskih raziskav (m/ž). Dobrodošle so izkušnje s področja operacijskih raziskav, z znanjem razvoja v Spring Framework in aktivnim znanjem vsaj enega tujega jezika (angleščina ali nemščina).

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

Sberbank banka d.d.

Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana, Tel: 080 22 65
Izbira banke je pomembna odločitev. S Sberbank banko, ki vam zna prisluhniti in svetovati, bo dobro poskrbljeno za vas in vaše finance, izognili se boste marsikateri nevšečnosti, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

AIKWIT d.o.o.

Ljubljanska cesta 84, 1354 Horjul, Tel: 01 620 26 16
Aikwit je sodobno tehnološko podjetje, ki svojim strankam, ki potrebujejo velike količine prevodov v kratkem času, zagotavlja prevajanje besedil v evropske jezike. Pred dvema letoma ... Več