Digitalizacija
05.11.2021 14:30

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled novih delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

V Nudge Labs d.o.o. vabijo QA inženirja/ko, ki bi na njihovih projektih vzpostavil/a avtomatizacijo testov in (so)oblikoval/a QA procese po sodobnih smernicah. Ponujajo konkurenčno plačilo in pa umirjeno delovno okolje.

Bankart je vodilno slovensko podjetje na področju procesiranja sodobnih plačilnih instrumentov. V svoje vrste vabijo varnostnega
inženirja, ki bo skrbel in upravljal z varnostnimi orodji, sistemi in rešitvami ter svetoval pri načrtovanju in upravljanju varnostnega delovanja družbe.

Mlada in drzna ekipa podjetja HS Plus v svoje vrste vabi PHP developerja (m/ž). Tvoja naloga bo back-end PHP programiranje, razvoj novih funkcionalnosti za avtomatizacijo poslovnega procesa, razvoj internih sistemov in aplikacij. Prijavi se še danes!

SRC logotip

Podjetje SRC vabi razvojnega inženirja na področju Java (m/ž), ki ga navdušuje njihova vizija, vrednote in zmagovalna kultura. Kandidat bo sodeloval pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme in izvajal naloge potrebne za razvoj programske opreme.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce
programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni poslovni analitik (m/ž) z odličnim razumevanjem poslovnih domen in področje svetovanja.

kariera-logotip

Vas veseli delo na področju Back-end razvoja? Naloge kandidata obsegajo: načrtovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje aplikacij mobilne denarnice, administracija in razvoj na področju back-end. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj na področju back-enda ali full-stacka, odlično poznavanje Jave, Spring framework-a in Linuxa.

V mladem, prodornem podjetju iz Maribora Solve-X, ki deluje na področju razvoja in oblikovanja kompleksnih programskih rešitev, mobilnih in spletnih aplikacij iščejo DevOps inženirja (m/ž), ki bi se pridružil njihovi ekipi. Delo obsega administracijo, vzdrževanje in nadgrajevanje obstoječe strežniške arhitekture.

Cosylab išče sodelavca, ki z navdušenjem opravlja delo na področju programske in strojne opreme in mu je poznano delovanje pospeševalnikov delcev. Med glavne naloge kandidata spada: razvoj funkcij in komponent kontrolnega sistema za pospeševanje delcev, sodelovanje v procesu načrtovanja in zbiranja zahtev skupaj z drugimi inženirji, pisanje tehnične dokumentacije, priprava testnih procedur in podobno.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več