Avtomobilizem
Avtomoto
Nas in strežniki
07.05.2024 15:07
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synologyjeva rešitev za nadzor omogoča prepoznavo registrskih tablic

Synology je objavil, da bo rešitev za nadzor Surveillance Station podpirala samodejno prepoznavanje registrskih tablic (ALPR) v sodelovanju s Plate Recognizer™. Partnerstvo zagotavlja dodatne zmogljivosti, ki jih strežniki NAS in omrežni video snemalniki NVR Synology, izboljšani z umetno inteligenco, prinašajo različnim rešitvam uporabnikov, kot sta na primer upravljanje poslovnih nepremičnin in spremljanje prometne infrastrukture.

»Zmogljivosti ALPR pri videonadzoru spreminjajo igro,« je dejala Nini Hsieh, vodja produkta Synology za videonadzor. ” Synology Surveillance Station v povezavi z rešitvijo Plate Recognizer združuje dva zmogljiva sistema v celovito, a za uporabo preprosto rešitev.”

Uporabniki rešitev Synology in Plate Recognizer bodo pridobili zmožnosti samodejnega označevanja posnetkov, kar omogoča učinkovite naknadne preglede. Napredne zmogljivosti zaznavanja, ki jih ponuja Plate Recognizer, se lahko spopadejo z najrazličnejšimi registrskimi tablicami, tudi pri zahtevni svetlobi ali ekstremnih kotih kamere. V kombinaciji z razširljivimi zmožnostmi snemanja, arhiviranja in upravljanja na več lokacijah bodo uporabniki rešitve za nadzor Surveillance Station pridobili robustno identifikacijo vozil v realnem času in zanesljive posnetke za analizo po dogodku.

Preverite, kako lahko Synology Surveillance Station deluje z vašo obstoječo opremo, in si pridobite dodatne informacije o ALPR in rešitvah za upravljanje parkiranja z rešitvijo Plate Recognizer.

Več podatkov o izdelkih in rešitvah Synology dobite pri distributerju za Slovenijo Xenon forte.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Strežniki NAS Synology Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10