Računalništvo, telefonija
16.07.2012 11:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Suveren tudi na plaži, s pomočjo Panda Cloud Systems Management-a

Družba Panda Security, ponudnik naprednih varnostnih rešitev iz oblaka, je predstavila storitev Panda Cloud Systems Management. Nova rešitev ponuja nadzor, upravljanje in vzdrževanje IT virov na daljavo. Panda Cloud Systems Management upraviteljem omrežij omogoča opravljanje pregledov omrežja ter oddaljen nadzor in upravljanje računalnikov, s čimer poenostavijo procese preverjanja in vzdrževanja ustrezne varnosti ter znatno znižajo stroške le-tega.
Suveren tudi na plaži, s pomočjo Panda Cloud Systems Management-a
Suveren tudi na plaži, s pomočjo Panda Cloud Systems Management-a

Panda Cloud Systems Management je na voljo kot dostopno orodje, ki je enostavno za uporabo. Partnerska podjetja ga lahko uporabijo tudi za vzdrževanje IT sistemov svojih strank ter tako še povečajo število poslovnih priložnosti in možnosti dohodka. Upravitelji IT v večjih podjetjih pa z rešitvijo Panda Cloud Systems Management pridobijo poenostavljeno upravljanje z vsemi IT viri podjetja na daljavo, kar zopet zniža z upravljanjem povezane stroške in omogoča odpravo nekaterih težav še preden bi se te sploh pojavile.

Panda Cloud Systems Management vključuje naslednje funkcionalnosti:

  • Varnostna preverjanja in upravljanje virov: Omogoča stalen vpogled v stanje naprav podjetja ter strojnih platform in programske opreme.
  • Globalni nadzor strežnikov in naprav podjetja: Ponuja možnost proaktivne diagnostike.
  • Upravljanje naprav in poenostavljena namestitev programske opreme, popravkov in nadgradenj ter avtomatizacija odpravljanja napak.
  • Vgrajena je transparentna podpora na daljavo za končne uporabnike.
  • Poročila: Kreiranje poročil o vseh aktivnostih na vseh napravah, tako v podjetju kot zunanj njega.

Z novo storitvijo Panda Security še utrjuje zavezo poslovnim partnerjem, katerim z novo ponudbo poenostavlja in znantno poceni upravljanje varnosti. Rešitev Panda Cloud Systems Management partnerjem predstavlja zelo enostavno in centralizirano orodje, s katerim zmanjšajo stroške in čas vzdrževanja, izboljšajo marže in zaslužek ter hkrati ponudijo dodano vrednost strankam.

Več informacij o rešitvi Panda Cloud Systems Management je na voljo na spletni strani http://systemsmanagement.pandasecurity.com/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku