Računalništvo, telefonija
11.11.2017 09:19
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Superodzivni Skype Lite končno v Evropi

Skype Lite lahko uporabljamo tudi v omrežjih 2G!
Skype Lite lahko uporabljamo tudi v omrežjih 2G!

Pri podjetju Microsoft se vse bolj zavedajo, da je hitra in učinkovita komunikacija ključ do upeha, največ truda pa pričakovano vlagajo v programsko opremo Skype. Tokrat so se njihovi programerji še posebno izkazali pri pripravi »nove« različice Skypa za Evropo, ki je namenjena uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android s počasnejšo povezavo v splet. Tu seveda govorilo o mobilni aplikaciji Skype Lite, ki je bila doslej na voljo predvsem za prebivalce Indije, kjer je dostop v svetovni splet počasen zaradi slabega mobilnega omrežja.

Mobilna aplikacije Skype Lite za mobilni operacijski sistem Android je »težka« le 17 megabajtov, brez težav pa jo lahko uporabljamo tudi v omrežju 2G. Poleg tega jo lahko uporabljamo na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih nižjega cenovnega razreda. Kljub temu lahko z mobilno aplikacijo opravljamo skorajda vse, kar z običajnim programom Skype. Pri tem pa lahko uporabnik ima popolni nadzor nad količino prenesenih podatkov in osvetljenostjo zaslona.

Če uporabljate pametni mobilni telefon ali tablični računalnik Android nižjega cenovnega razreda oziroma imate večino časa na voljo le počasen dostop do mobilnega interneta, potem je apolikacija Skype Lite prava za vas. Ta je na voljo za prenos na naslovu http://bit.ly/Skype-Lite.


Prijavi napako v članku