Računalništvo, telefonija
15.05.2018 19:34
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super slušalke Xiaomi tokrat za zelo zanimivo ceno!

Slušalke Xiaomi Collar Earphone Neckband Jaws vas zagotovo ne bodo pustile na cedilu!
Slušalke Xiaomi Collar Earphone Neckband Jaws vas zagotovo ne bodo pustile na cedilu!

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. Kitajsko podjetje se odlično znajde tudi na področju brezžičnih slušalk, odličen predstavnik te družine pa so slušalke Xiaomi Collar Earphone Neckband Jaws. Ker te nosimo okoli vratu, tehtajo zgolj 40 gramov in so narejene iz koži prijaznih materialov, so primerne tako za opravljanje športnih aktivnosti kot za poslovne namene in preživljanje prostega časa.

Slušalke Xiaomi Collar Earphone Neckband Jaws podpirajo tehnologije Bluetooth V4.1, HFP, HSP, A2DP in AVRCP, kar pomeni, da vedno zagotavljajo odličen sprejem v radiju do 10 metrov od naprave. Poleg tega lahko slušalke zmanjšajo zunanji hrup do 100 decibelov, kar pomeni, da lahko opravljamo telefonske pogovore ali poslušamo večpredstavnostne vsebine tudi v hrupnem okolju. Za upravljanje z zvokom so na voljo priročne tipke, medtem ko mehak gel omogoča celo celodnevno nošenje slušalk v ušesu. Eden izmed glavnih adutov slušalk Xiaomi Collar Earphone Neckband Jaws je tudi dolga avtonomija delovanja. Napolnjena baterija namreč zadošča za do deset ur pogovorov oziroma do osem ur neprekinjenega poslušanja glasbe oziroma do 200 ur v stanju pripravljenosti.

Medtem ko je cena slušalk Xiaomi Collar Earphone Neckband Jaws na spletni strani Cafago (https://www.cafago.com/en/p-pae0154b.html?aid=niske) običajno 60,19 evrov, so ta lahko naša že za zgolj 46,99 evrov. Za to moramo le vnesti kodo »APPAE1« (brez narekovajev) pred zaključkom nakupa. Ker pa ta edinstvena ponudba preteče konec maja, z nakupom nikakor ne gre odlašati.


Prijavi napako v članku