Računalništvo, telefonija
24.09.2004 16:35
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Študentski paket in komercialna ponudba Mobitel UMTS

27. septembra se začenja nova naročniško-prodajna akcija za naročnike Študentskega paketa. V ponudbi treh mobilnikov bo tudi omejena količina sodobnih, zmogljivih in uporabniško prijaznih mobilnikov UMTS Sony Ericsson Z1010 po promocijski ceni 29.900 SIT. Uporabnikom pa bo na voljo tudi prenovljena storitev Dobiva se.
Mobitel bo v sklopu naročniško-prodajne akcije za naročnike Študentskega paketa začel s komercialno ponudbo mobilnikov UMTS, v oktobru pa bo razširjena ponudba mobilnikov in storitev UMTS na voljo vsem sedanjim in bodočim naročnikom. Prav študenti so najpogostejši obiskovalci multimedijskega portala Planet in tudi sicer najbolj dovzetni za novosti v mobilnih telekomunikacijah. Prednosti UMTS-a bodo tako najbolj dobrodošle prav njim: videotelefonija, bistveno hitrejši prenos podatkov (do 384 kb/s) in posledično še bolj kakovostna uporaba multimedijskih vsebin. Kupci mobilnika Sony Ericsson Z1010 v akciji za naročnike Študentskega paketa bodo v promocijskem obdobju od 1. oktobra dalje deležni 10 MB brezplačnega prenosa podatkov mesečno ter v promocijskem času še brezplačne uporabe videoklicev.
Omrežje Mobitel UMTS s signalom pokriva večino večjih slovenskih mest oziroma že več kot 50 % slovenskega prebivalstva. Na področjih, kjer signala Mobitel UMTS ni, pa mobilnik avtomatsko preide na omrežje Mobitel GSM. Sicer pa se pokritost s signalom Mobitel UMTS stalno povečuje, natančen zemljevid s prikazom pokritosti pa si je možno ogledati na spletni strani www.mobitel.si/zemljevidUMTS.
Novi in obstoječi naročniki Študentskega paketa bodo lahko v akciji “Totalna revolucija”, ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev, kupili še dva mobilnika GSM, Dragon 1928 in Panasonic X300 po 14.900 tolarjev, poleg omenjenega Sony Ericsson Z1010 za 29.990 SIT. Vsi mobilniki imajo barvne zaslone, opremljeni so z digitalnim fotoaparatom, omogočajo pošiljanje in sprejemanje MMS-ov ter najkakovostnejši dostop do portala Planet.
Ob začetku akcije bo Mobitel za vse naročnike Študentskega paketa organiziral tri brezplačne koncerte z legendo slovenskega punka Petrom Lovšinom in gosti. Koncerti bodo: 27. 9. v Ljubljani, v Klubu Mariborskih Študentov; 29. 9. v Piranu na Tartinijevem trgu in 30. 9. v mariborskem Štuku. Vsi koncerti se pričnejo ob 20. uri.


Prijavi napako v članku