Programska oprema
09.03.2021 06:07
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ste že preizkusili odprtokodni poslovni pisarniški paket OnlyOffice?

OnlyOffice je nedvomno eden najboljših pisarniških paketov za poslovne uporabnike!
OnlyOffice je nedvomno eden najboljših pisarniških paketov za poslovne uporabnike!

Danes praktično vsi potrebujemo programsko opremo za urejanje besedil, kar še posebno drži za poslovna okolja. Poleg tega so zaradi pandemije številni zaposleni še vedno prisiljeni delati od doma. Zaradi podpore številnim različnim formatom datotek in integracije z drugimi programi, je oblačni pisarniški paket Microsoft 365 trenutno še vedno eden najbolj priljubljenih platform na tem področju. Kljub temu pa mu je konkurenca že tesno za petami, kar še posebej drži za odprtokodni poslovni pisarniški paket OnlyOffice.

OnlyOffice je funkcijsko bogat, celovit, odprtokodni in oblačni pisarniški paket. Gre za spletni urejevalnik dokumentov usmerjen predvsem v poslovna okolja, prav tako pa je ponuja celosten sistem upravljanja z dokumenti in poslovne komunikacije, torej neke vrste CRM. Poleg tega OnlyOffice podpira vrsto uveljavljenih formatov digitalnih dokumentov, kot so DOC, PDF, HTML, TXT, DOCX, CSV in še mnogi drugi. Poleg tega je rešitev opremljena še z agregatorjem elektronskih sporoči in celovitim sistemom za spremljanje projektov. Zato ne preseneča, da nanj širom sveta prisega že več kot dva milijona poslovnih uporabnikov in je v strokovnem svetu prepoznan kot odlično orodje tako za upravljanje z dokumenti kot za vodenje projektov in upravljanje odnosov s strankami, ki so seveda ključ za uspeh vsakega podjetja.

Priljubljeni OnlyOffice lahko uporabljamo tako kot oblačno storitev kot lokalno nameščen na strežnik. Nadvse zanimiv odprtokodni pisarniški paket je združljiv s platformami per Windows, macOS in Linux, poleg tega pa ga lahko uporabljamo tudi na mobilnih napravah iOS in Android. Pri tem je zanimivo tudi to, da OnlyOffice odslej omogoča tudi izdelavo varnostnih kopij v enega od izbranih ponudnikov oblačnega prostora preko šifrirane komunikacije, kot so AWS, Google Cloud, Rackspace, kDrive, Selectel, Yandex) oltre in WebDAV.

Več informacij o nadvse zanimive odprtokodnem poslovnem urejevalniku dokumentov OnlyOffice lahko dobimo na njihovi uradni spletni strani, in sicer na povezavi https://www.onlyoffice.com/. Preko nje lahko seveda program tudi prenesemo in namestimo ali pa ga preprosto brezplačno preizkusimo za obdobje 30 dni in se na lastne oči prepričamo o njegovi dejanski uporabnosti. Prepričani smo, da vas bo OnlyOffice zagotovo brez težav takoj prepričal.


Prijavi napako v članku