Računalništvo, telefonija
10.12.2007 14:21
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sprostitev in zabava s spletnimi igricami


Decembra je veselo tudi na spletu.

December je ljubiteljem spletnega igranja prinesel še štiri nove spletne strani. Lansiralo jih je podjetje Otrino, ki ima zdaj v upravljanju že okroglih trideset spletnih strani, mnoge nove pa so še v nastajanju. Spletne igrice so namenjene vsem, ki se želijo malo sprostiti med napornim delom ali si popestriti svoj prosti čas.

Vsem, ki so jih že od nekdaj fascinirale cirkuške veščine, je namenjena stran www.cirkusant.si. Tam bodo lahko svoje spretnosti preverili v nekaj zabavnih igricah s cirkuško tematiko in ugotovili, kako uspešna bi bila njihova kariera v cirkusu.

Na spletnem naslovu www.ribice.si bodo našli sprostitev zase tisti, ki v življenju ne potrebujejo dodatnega adrenalina. Simpatične igrice z ribicami v glavni vlogi bodo pomirile še tiste največje prenapeteže.

Za žogobrcarske navdušence pa bo kot nalašč spletna stran www.zadeni.com. Tam bodo lahko neumorno brcali žogo in streljali na nasprotnikov gol in se ob tem neskončno zabavali.

Snovalci niso pozabili niti na tiste, ki si želijo ob igranju razmigati tudi male sive celice. Njim je namenjena spletna stran www.znajdise.si, na kateri jih pričakuje nekaj navidez preprostih igric, reševanje katerih pa ni niti najmanj tako preprosto kot izgleda.


Prijavi napako v članku