Računalništvo, telefonija
02.05.2017 09:19
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte napravo, ki bo ocenila vaš modni stil

Spoznajte napravo, ki bo ocenila vaš modni stil
Spoznajte napravo, ki bo ocenila vaš modni stil

Amazon je nedavno predstavil nadvse zanimivo napravo družin Echo, ki je navdušila tako običajne uporabnike kot strokovnjake. Gre za napravo Echo Look, katere največja odlika je ta, da vam pove, ali ste primerno oblečeni, pri čemer ocena temelji na osnovi ocen in nasvetov modnih strokovnjakov. Naprava Echo Look je namreč »pametno ogledalo«, ki vam pomaga pri urejanju vašega videza, saj z njegovo pomočjo lahko izdelate videoposnetek ali fotografijo, ki je takoj vidna na mobilni napravi, za nameček pa jo lahko celo delite na družbenih omrežjih.

Naprava Echo Look podjetja Amazon je grajena na osnovi visokoločljive spletne kamere, diod LED in brezžične povezave, tu pa sta na voljo še mikrofon in nosilec za steno. Naprava pa ni namenjena le modnim nasvetom za moške in ženske, ampak jo je mogoče uporabljati tudi za prebiranje elektronskih sporočil, poslušanje glasbe, prikazovanje vremenskih in prometnih informacij in še mnogo več. Interakcija z napredno pametno napravo pa poteka glasovno.

Pametno napravo Amazon Echo Look je že mogoče naročiti na spletnem portalu Amazon, zanjo pa je treba odšteti 185 evrov. Kako se novost obnese v praksi, pa si oglejte na spletni povezavi http://bit.ly/Amazon-Echo-Look.


Prijavi napako v članku