Televizorji
26.06.2012 18:52
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sonyjeva “kišta” za Google TV

Sistem bazira na dvojedrnem Marvell procesorju, tukaj pa je še 8 GB delavnega pomnilnika in operacijski sistem Android 3.2 Honeycom.
Sistem bazira na dvojedrnem Marvell procesorju, tukaj pa je še 8 GB delavnega pomnilnika in operacijski sistem Android 3.2 Honeycom.

Sony je tudi uradno predstavil svoj ​​prvi Google TV set top box – model NSZ-GS7, ki je bil prvič predstavljen že na letošnjem CES-u v Las Vegasu. Pri Sonyu za omenjeno napravo že sprejemajo prednaročila (v ZDA in Veliki Britaniji), na teh tržiščih pa se bo predvidoma pojavila okoli 9. julija in sicer po ceni 160 evrov, medtem ko se bo postopoma do konca leta pojavila tudi v ostalih državah (Avstralija, Brazilija, Kanada, Francija, Nemčija, Mehika in Nizozemska). Gre za precej všečno oblikovano škatlico, na kateri se nahajajo HDMI vhod in izhod, Ethernet vmesnik, podpora za Wi-Fi ter dva USB 2.0 priključka.

Sistem bazira na dvojedrnem Marvell procesorju, tukaj pa je še 8 GB delavnega pomnilnika in operacijski sistem Android 3.2 Honeycom. TV škatlica bo na voljo s posebnim daljinskim upravljalnikom, ki ima na hrbtni strani querty tipkovnico, medtem ko je na sprednji strani uporabniku na voljo priročen zaslon občutljiv na dotik. Številne recenzije kažejo na to, da Sonyjeva naprava ni ravno »crème de la crème«, po prvih opisih pa ima ta precej dobro strojno opremo, vendar pa veliko težav povzroča programska (številni hrošči), mnogi testni uporabniki pa so se pritožili tudi na preveč zapleten daljinski upravljalnik.

Vas zanima več iz te teme?
Sony televizorji Android televizorji

Prijavi napako v članku