Računalništvo, telefonija
02.11.2012 10:10

Deli z drugimi:

Share

Sony predstavlja prvo Handycam videokamero 35 mm polnega formata

Exmor CMOS senzor polnega formata s 24,3 milijona učinkovitih slikovnih pik.
Exmor CMOS senzor polnega formata s 24,3 milijona učinkovitih slikovnih pik.

Video snemalci se sedaj lahko z najnovejšo Sonyjevo Handycam® NEX-VG900E videokamero z izmenljivimi objektivi E tipa in snemanjem v polni visoki ločljivosti veselijo brezmejne izrazne moči zajemanja slike v polnem formatu.

Prva Handycam® videokamera s 35mm senzorjem nudi izjemno kakovost zajemanja slike in ogromno ustvarjalnih možnosti in vam tako omogoča, da v celoti izkoristite umetniški potencial izmenljivih objektivov znamke Sony in Carl Zeiss.

Sonyjev Exmor CMOS senzor vgrajen v NEX-VG900E se ponaša z ločljivostjo 24,3 milijona učinkovitih slikovnih pik in je okoli 40-krat večji od tekmic v razredu običajnih potrošniških videokamer. Prav tako dvakrat večji od ostalih senzorjev velikosti APS-C, ki so vgrajeni v druge Handycam modele z izmenljivimi objektivi.

Senzor omogoča kameri NEX-VH900E tudi fotografiranje s 24 milijoni učinkovitih slikovnih pik v polnem formatu in sicer z vso kakovostjo, ki bi jo pričakovali pri profesionalnem DSLR fotoaparatu. Fotografije lahko posnamete v RAW formatu za popolno svobodo pri naknadnem urejanju.

NEX-VG900E poleg vsega med delovanjem še samodejno preklopi v polni format ali APS-C način, če se priklopi DT objektiv serije A ali E. Tako lahko uporabnik povsem izkoristi svojo zbirko DT objektivov, ki so namenjeni kameram z manjšim APS-C senzorjem.

Videokamera je opremljena tudi z LA-EA3 adapterjem, ki fotografom omogoča uporabo DSLR objektivov serije A in polnega formata pri določeni goriščni razdalji.

Za več informacij obiščite spletno stran Sony ACS.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem A.C.S. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri A.C.S. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem A.C.S. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku