Igre
17.08.2011 16:26
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony oznanil padec cen za PlayStation 3 in PSP

Igralna konzola Sony PlayStation 3 Slim se odlično prilega tridimenzionalnim igram.
Igralna konzola Sony PlayStation 3 Slim se odlično prilega tridimenzionalnim igram.

Že dlje časa smo lahko poslušali govorice, ali bolje rečeno: upanja, da bo Sony v Nemčiji, na sejmu GamesCom 2011, oznanil padec cene svoje konzole PlayStation 3. In verjeli ali ne, špekulacije so se uresničile, Sony pa je obenem pripravil še prijetno presenečenje za potencialne kupce njihove prenosne konzole Playstation Portable.

Playstation Portable bo namreč deležen nove inačice, ki bo sicer prikrajšana za Wi-Fi, a dobra novica je ta, da bo Sony zanjo zaračunal le pičlih 99 evrov. Nova inačina PSP konzole naj bi bila po besedah Sonyja namenjena ekskluzivno za Evropo in bo na prodajne police prispela še letošnjo jesen.

Na drugi strani pa imamo seveda veliko novico, ki jo je čakalo tisoče igričarjev – pocenitev konzole PlayStation 3. Slednjo je Sony znova spustil za dodatnih 50 evrov, kar pomeni, da boste morali odšteti za najosnovnejšo verzijo PlayStation 3 konzole s 160-gigabajtnim trdim diskom sedaj le pičlih 249 evrov. PlayStation 3 z vgrajenim 320-gigabajtnim diskom pa sedaj stane 300 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku