Televizorji
29.05.2013 19:35
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony 2013 BRAVIA TV že v Sloveniji

Nova serija je opremljena s številnimi funkcijami, ki zagotavljajo najboljšo zabavo in kakovost slike v visoki ločljivosti. Zaslon Triluminos dodatno zagotavlja najširšo barvno paleto za še bolj realistične posnetke.
Nova serija Sony Bravia televizorjev ima Triluminos LED osvetlitev.
Nova serija Sony Bravia televizorjev ima Triluminos LED osvetlitev.

Po lansiranju nove linije televizorjev v januarju na sejmu CES (Consumer Electronic Show) 2013 Sony najavlja, da je najnovejša linija televizorjev BRAVIA® HDTV 2013 že na voljo tudi na slovenskem trgu. Nova serija LED televizorjev je ustvarjena za uporabnike, ki iščejo neverjetno doživetje visoke ločljivosti. Serija W ponuja potrošnikom edinstveno kombinacijo Sony tehnologije in novih vsebin z realistično sliko in izjemnim zvokom.

Novi modeli BRAVIA televizorjev so od danes na voljo pri pooblaščenih prodajalcih avdio-vizualne opreme v Sloveniji, kjer si lahko v živo ogledate resnične barve in inovativno tehnologijo. Od 29. maja do 15. julija bodo novi modeli W8 in W9 na voljo v promocijskem paketu “Popolni par”. Sony vam ob nakupu BRAVIA W8 (55” in 47”) poklanja njen popolni par, odlični pametni telefon XperiaTM L, pri nakupu BRAVIA W9 (55” ali 46”) pa najnovejši pametni telefon XperiaTM Z.

»Sony nadaljuje svojo pionirsko tradicijo z novo ponudbo inovativne tehnologije. Nova serije Bravia televizorjev zagotavlja izjemno kakovost slike z bogatimi ter živahnimi podrobnostmi, ki dobesedno poživijo sliko na zaslonu,« je povedal Gregor Griljc, vodja podružnice Sony v Sloveniji.

Inovacija, ki izboljšuje vsakodnevno gledanje televizije

W serija televizorjev LED BRAVIA vključuje modele KDL-W905A, KDL-W805A in KDL-W650A. Vsi modeli imajo poleg vgrajenega Wi-Fi vmesnika tudi procesor Sony X-Reality Pro, ki zagotavlja čisto in jasno sliko ne glede na to, kaj gledate. Dodatno pa Motionflow XRTM izboljšuje prizore gibanja, kar je še posebno izrazito ob gledanju hitrih akcijskih prizorov ali igranju igric.

Nov televizor Bravia W905A z zaslonom Triluminos in LED osvetlitvijo ozadja omogoča, da bogate in pristne barve dobijo nežne tone, hkrati pa do potankosti reproducira drzne barve od intenzivno rdeče, modre pa vse do zelenih odtenkov. Z edinstveno Quantum Dot* Sony tehnologijo W905A dodatno prinaša občutno širšo barvno paleto, ki zagotavlja bolj naravno in doživeto gledanje TV ter boljši občutek zaznavanja globine.

Model W905A ima dodatno vgrajen edinstven sistem zvočnikov z dolgim kanalom 1.2 m, skritim za TV zaslonom. Čeprav zvočnika ne vidite, ga pa nedvomno slišite. Zvočniki z dolgim kanalom predvajajo mogočen kinematografski zvok. Pustolovščine in akcijske prizore boste sedaj doživljali s polnimi in bogatimi nizkimi toni brez neželene resonance.

Vsi televizorji W serije vsebujejo tudi funkcijo screen mirroring via Wi-Fi (zrcaljenje zaslona preko Wi-Fi), W905A model pa omogoča popolno One-touch doživetje že na en dotik za uporabo NFC daljinskega upravljalnika. Dodatno lahko NFC daljinski upravljalnik uporabite tudi pri modelu W805A, ki podpira One-touch funkcijo. Poleg tega vsi modeli podpirajo Mobile High-Definition Link (MHL), kar vam bo omogočalo dodatne možnost zrcaljenja.

Sony Entertainment Network dodatno spreminja naš ustaljeni način spremljanja TV vsebin in omogoča popolno digitalno doživetje z dostopom do spletnega brskalnika ter priljubljenih aplikacij, kot so na primer YouTube, Twitter, Skype in Facebook.

Cene? KDL-W905A, 55-palčni zaslon (2.799,00 €), KDL-W905A, 46-palčni zaslon, (1.999,00 €),

KDL-W805A, 47-palčni zaslon (1.499,00 €) in KDL-W805A, 55-palčni zaslon (1.999,00 €).

Vas zanima več iz te teme?
Sony televizorji Android televizorji

Prijavi napako v članku