Digitalizacija
02.03.2013 16:28
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SNOView: Vsa družbena omrežja za Android pod eno streho

Brezplačna mobilna aplikacija SNOView pod eno streho združuje vsa najbolj priljubljena družbena omrežja in celo storitev RSS. Ta omogoča hiter, enostaven in enoten dostop do omrežji Twitter, Google+, Facebook in Instagram ter je povsem prilagodljiva.
Vsa obvestila iz najbolj priljubljenih družbenih omrežij so preko aplikacije SNOView prikazana na enem mestu.
Vsa obvestila iz najbolj priljubljenih družbenih omrežij so preko aplikacije SNOView prikazana na enem mestu.

Vse več uporabnikov prisega na več kot eno družbeno omrežje, pri čemer mnogi niti na poti ne morejo več brez njih. Zaradi tega imajo ti na mobilnih napravah Android nameščeno bogato paleto namenskih mobilnih aplikacij, kar pa seveda ni praktično, upočasnjuje hitrost delovanja pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov ter jemlje dragocen prostor, ki je namenjen shranjevanju podatkov. Teh težav pa z uporabo mobilne aplikacije SNOView ne bomo imeli, saj ta pod eno streho združuje najbolj priljubljena družbena omrežja in celo storitev RSS.

Praktična mobilna aplikacija SNOView je brezplačno na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/0N23j, za ta namen pa lahko seveda uporabite oziroma skenirate tudi QR kodo. Aplikacija podpira vse mobilne naprave z nameščenim mobilnim operacijskim sistemom Android 2.1 ali z novejšim in ponuja dostop do vseh najbolj priljubljenih družbenih omrežij, kot so Twitter, Google+, Facebook in Instagram. Mobilna aplikacija SNOView ima za nameček vgrajen celo lasten spletni brskalnik.

Uporaba aplikacije SNOView je relativno preprosta in že takoj ob njenem zagonu nam prikaže vse ključne funkcije preko praktičnega priročnika. Preden pa v aplikacijo vnesemo podatke za dostop do naših družbenih omrežij, moramo predhodno izbrisati tiste, ki so privzeto že vnesene, saj brezplačna različica podpira le eno družbeno omrežje iz vsake skupine. Te zbrišemo na način, da kliknemo na ikono zgoraj skrajno desno, na tri navpične pike in nato še na gumb »Delete«.

Družbena omrežja v SNOView vnašamo tako, da kliknemo na simbol »+«, ki se nahaja v zgornji vrstici aplikacije. Tu najprej izberemo želeno družbeno omrežje, prijateljev vzdevek, uporabniško številko ali spletni naslov ter kliknemo »OK«. Če pa želimo sočasno spremljati večje število prijateljev, jih v aplikacijo dodamo tako, da na prvi strani kliknemo desni gumb mobilnika Android, izberemo možnost »Settings« in se prijavimo bodisi v omrežje Facebook bodisi v Twitter. Prijava v družbeno omrežje Google+ bo na voljo kmalu, medtem ko je dostop do seznama prijateljev na Instagramu omogočen le za plačljivo različico programa SNOView.

Mobilna aplikacija SNOView je za nameček še povsem prilagodljiva. Tu lahko nastavimo celo frekvenco osveževanja in možnost samodejnega nadgrajevanja, ko smo priključeni na mobilno omrežje Wi-Fi ter imamo na voljo kar štiri grafične vmesnike. Če boste pri namestitvi ali uporabi mobilne aplikacije SNOView naleteli na kakšne nepričakovane težave, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več