Digitalizacija
02.03.2013 16:28
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SNOView: Vsa družbena omrežja za Android pod eno streho

Brezplačna mobilna aplikacija SNOView pod eno streho združuje vsa najbolj priljubljena družbena omrežja in celo storitev RSS. Ta omogoča hiter, enostaven in enoten dostop do omrežji Twitter, Google+, Facebook in Instagram ter je povsem prilagodljiva.
Vsa obvestila iz najbolj priljubljenih družbenih omrežij so preko aplikacije SNOView prikazana na enem mestu.
Vsa obvestila iz najbolj priljubljenih družbenih omrežij so preko aplikacije SNOView prikazana na enem mestu.

Vse več uporabnikov prisega na več kot eno družbeno omrežje, pri čemer mnogi niti na poti ne morejo več brez njih. Zaradi tega imajo ti na mobilnih napravah Android nameščeno bogato paleto namenskih mobilnih aplikacij, kar pa seveda ni praktično, upočasnjuje hitrost delovanja pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov ter jemlje dragocen prostor, ki je namenjen shranjevanju podatkov. Teh težav pa z uporabo mobilne aplikacije SNOView ne bomo imeli, saj ta pod eno streho združuje najbolj priljubljena družbena omrežja in celo storitev RSS.

Praktična mobilna aplikacija SNOView je brezplačno na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/0N23j, za ta namen pa lahko seveda uporabite oziroma skenirate tudi QR kodo. Aplikacija podpira vse mobilne naprave z nameščenim mobilnim operacijskim sistemom Android 2.1 ali z novejšim in ponuja dostop do vseh najbolj priljubljenih družbenih omrežij, kot so Twitter, Google+, Facebook in Instagram. Mobilna aplikacija SNOView ima za nameček vgrajen celo lasten spletni brskalnik.

Uporaba aplikacije SNOView je relativno preprosta in že takoj ob njenem zagonu nam prikaže vse ključne funkcije preko praktičnega priročnika. Preden pa v aplikacijo vnesemo podatke za dostop do naših družbenih omrežij, moramo predhodno izbrisati tiste, ki so privzeto že vnesene, saj brezplačna različica podpira le eno družbeno omrežje iz vsake skupine. Te zbrišemo na način, da kliknemo na ikono zgoraj skrajno desno, na tri navpične pike in nato še na gumb »Delete«.

Družbena omrežja v SNOView vnašamo tako, da kliknemo na simbol »+«, ki se nahaja v zgornji vrstici aplikacije. Tu najprej izberemo želeno družbeno omrežje, prijateljev vzdevek, uporabniško številko ali spletni naslov ter kliknemo »OK«. Če pa želimo sočasno spremljati večje število prijateljev, jih v aplikacijo dodamo tako, da na prvi strani kliknemo desni gumb mobilnika Android, izberemo možnost »Settings« in se prijavimo bodisi v omrežje Facebook bodisi v Twitter. Prijava v družbeno omrežje Google+ bo na voljo kmalu, medtem ko je dostop do seznama prijateljev na Instagramu omogočen le za plačljivo različico programa SNOView.

Mobilna aplikacija SNOView je za nameček še povsem prilagodljiva. Tu lahko nastavimo celo frekvenco osveževanja in možnost samodejnega nadgrajevanja, ko smo priključeni na mobilno omrežje Wi-Fi ter imamo na voljo kar štiri grafične vmesnike. Če boste pri namestitvi ali uporabi mobilne aplikacije SNOView naleteli na kakšne nepričakovane težave, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več