Triki in nasveti
20.10.2014 09:27

Deli z drugimi:

Share

Skype Qik za hitro in enostavno izmenjavo videoposnetkov na poti

Storitev Qik je kot nalašč za hitro deljenje kratkih videoposnetkov s prijatelji in znanci!
Storitev Qik je kot nalašč za hitro deljenje kratkih videoposnetkov s prijatelji in znanci!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki pri delu ali v prostem času prisegate na priljubljeno storitev za opravljanje brezplačnih spletnih pogovorov ter cenejše klice v stacionarna in mobilna omrežja Skype. Novost je namreč bogatejša za storitev Qik, ki zagotavlja hitro in enostavno izmenjavo videoposnetkov in je združljiva s kar 140 modeli mobilnih naprav. Novost je mogoče uporabljati tako na pametnih mobilnih telefonih kot tabličnih računalnikih Android, iOS in Windows Phone.

Storitev Qik ne omogoča le deljenja kratkih videoposnetkov z uporabniki spletne storitve Skype ampak še z vrsto drugimi spletnimi portali, kot so Ovi Share, Facebook preko Facebook Connect, Twitter, LiveStream,12seconds.tv, YouTube, Blogger, Seesmic, Tumblr, WordPress, Digg, StumbleUpon, Del.icio.us, MySpace, in Technorat. Kratke videoposnetke je seveda mogoče deliti tudi z uporabniki spletne strani Qik, ki prav tako navdušuje s številnimi uporabnimi možnostmi.

Aplikacija za dostop do spletne storitve Skype Qik je na voljo za brezplačen prenos na spletnih portalih Windows Phone Store, Google Play Store in Apple App Store. V primeru težav pri namestitvi ali uporabi novosti pa se po pomoč in nasvete seveda lahko zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku