Telefonija
06.07.2005 13:05
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Siemensov SK65 Burlwood v omejeni nakladi

Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood je posebnež, saj je izdelan v omejeni nakladi, vsak model pa je unikaten in se razlikuje od drugega. Hrbtna stran mobilnika je dekorirana s t. i. “burlwood-om”, izrastkom, ki nastaja na deblu iglavca z imenom “thuya” in katerega izrezi se uporabljajo pri obdelavi pohištva za furnir. SK65 Burlwood je unikaten tudi zaradi tega, ker so vsak posamezni vzorec lesene prevleke po svoje oblikovali vročina, ogenj, suša in živalski ugrizi, hkrati pa mu eterična olja omenjenega iglavca dajejo posebno naravno dišavo.
Na hrbtni strani je z brušeno brezmadežno kovino diskretno vgraviran napis “Siemens Limited Edition”, medtem ko so ostali deli telefona črni.

Siemensov SK65 Burlwood ima vgrajeno tehnologijo Blackberry in vrtečo tipkovnico, ki mu daje zanimivo obliko. Primeren je za vse, ki veliko potujejo, saj lahko v tem času nemoteno opravljajo svoja službena opravila. Prejel je številne nagrade za izjemen dizajn, med katerimi velja izspostaviti nagrado “Reddot Design”. SK65 Burlwood bo dosegljiv konec julija 2005 v omejeni nakladi v specializiranih trgovinah in na spletni strani www.siemens.com/shop.


Prijavi napako v članku