Igre
01.09.2008 20:57
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Seznam izidov iger: 1.9. – 7.9.2008

Spore (PC)

– Simpatična, težko pričakovana mešanica izdelovalnice domišljijskih kreatur, “simulacije” evolucije le-teh, strategije in masivno večigralske spletne igre izpod rok očeta Simsov, Willa Wrighta.
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC) – Nadaljevanje/preddel ene najboljših in najbolj edinstvenih lanskoletnih prvoosebnih streljank. Tokrat z manj hrošči, upamo.
GTR Evolution (PC) – Čistokrvna dirkaška simulacija v pravem pomenu besede, ki gre v prodajo kot samostojni naslov oziroma kot razširitev za igro RACE 07.
Viva Pinata: Trouble in Paradise (X360) – Nadaljevanje simpatične upravljalnice z barvitimi, risankastimi žvercami, s katerimi Microsoft cilja na širšo publiko, kateri ni mar za eksplozije, kri in streljanje. Takih je seveda malo, sodeč po prodajnih rezultatih prvega dela.
Infinite Undiscovery (X360) – Vzhodnjaška FRP-jka, s katero Microsoft dalje snubi prebivalce dežele Vzhajajočega Sonca, naj vendarle začnejo kupovati njihovo tamkaj sila zanemarjeno konzolo.
Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS2, X360, PS3) – Nadaljevanje manj znane prosto-po-prešernice, ki je še bolj anarhična in uničevalsko orgazmična od prvenca. Nič manj hroščata tudi, pravijo.
Monster Madness: Grave Danger (PS3) – Izboljšana različica istoimenske arkadne pobijalščine raznovrstnih spak, ki je na PC-jih in Xboxu 360 bolj ali manj pogorela. Sodeč po recenzijah, ne bo tokrat nič drugače.
Naruto: Ultimate Ninja 3 (PS2) – n-to nadaljevanje 3D pretepaške serije, bazirane na baje popularni anime in manga seriji Naruto.
The Mummy: Tomb of the Emperor (Wii) – Licenčnica, osnovana na zanič filmu, ergo najverjetneje bedarija. Žanr je kajpada tretje-osebna akcijska avantura.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več