Računalništvo, telefonija
04.04.2005 10:33
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Šest mesecev brez naročnine

Si.mobil – Vodafone uporabnike mobilne telefonije nagovarja, naj se znebijo prevelikega računa s tarifami Smart, ki prinašajo najugodnejše cene klicev znotraj domačega omrežja (5 SIT/min), v druga mobilna omrežja (22 SIT/min z Opcijo mobilni) ter SMS-e za 5 SIT v paketu Orto Smart. Za lažjo odločitev novim naročnikom na pakete Smart podarja polletno brezplačno mesečno naročnino.

Vsem novim naročnikom, ki bodo do vključno 31. maja 2005 kupili enega od telefonov v ponudbi in hkrati sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev na paketih Smart I, Smart II, Smart III in Orto Smart, Si.mobil – Vodafone prvih šest mesecev ne bo zaračunal mesečne naročnine. Ugodnost bodo lahko izkoristili tudi vsi obstoječi Halo uporabnike, ki se bodo v času promocije odločili za prestop na kateri koli naročniški paket. Ponudba ne velja za mesečne naročnine izbranih storitev, kot sta Opcija mobilni in Vodafone Eurocall. Vsi novi naročniki, ki bodo izkoristili to priložnost, v prvih šestih mesecih ne morejo uveljavljati ugodnosti Partner bonus; po izteku tega obdobja bodo lahko kot nosilci ali kot člani skupine Partner bonus svojo mesečno naročnino znižali do 30 odstotkov.

V osveženi ponudbi telefonov se bodo kupci lahko odločili tudi za novi telefon Vodafone live! Sharp GX15 (že za 10.000 SIT) ali za Motorolo V3 RAZR (na voljo od 11. aprila dalje že za 50.000 SIT). Poleg omenjenih novincev bodo uporabnikom na voljo tudi številni drugi kakovostni mobilniki po ugodnih cenah.


Prijavi napako v članku