Računalništvo, telefonija
15.08.2017 06:40

Deli z drugimi:

Share

Septembra prihaja prenovljena Nokia 3310

Prenovljena Nokia 3310 bo prinesla podporo za omrežje 3G!
Prenovljena Nokia 3310 bo prinesla podporo za omrežje 3G!

Verjetno se še vsi spomnite uradne predstavitve prenovljenega mobilnega telefona Nokia 3310 (2017) podjetja HMD Global, ki se bila na sporedu na začetku leta, in sicer dan pred priljubljenim februarskim svetovnim kongresom mobilne telefonije (MWC 2017) v Barceloni. Nova različica legendarnega telefona je namreč v primerjavi s predhodnikom opremljena s prenovljeno tipkovnico, manjšo debelino ohišja in s tem posledično manjšo skupno težo. Prenovljena Nokia 3310 (2017) je opremljena še z večjim barvnim zaslonom, je na voljo z všečnim ohišjem v različnih barvnih odtenkih in celo s (pod)povprečnim digitalnim fotoaparatom z bliskavico LED.

Ker je prenovljeni mobilni telefon Nokia 3310 med uporabniki storitev mobilne telefonije nepričakovano zelo priljubljen, so pri podjetju HMD Global napovedali, da bodo v prodajo kmalu ponudili še boljšo različico novosti. Prenovljena Nokia 3310 bo namreč poleg mobilnega omrežja 2G kmalu podpirala še hitrejše mobilno omrežje 3G. To posledično pomeni, da bomo novi mobilni telefon Nokia 3310 lahko uporabljali povsod po svetu, in sicer tudi tam, kjer so mobilno omrežje 2G že zdavnaj ukinili oziroma ga bodo ukinili v teku letošnjega leta.

Mobilni telefon Nokia 3310 s podporo mobilnemu omrežju 3G bo prodajne police trgovin ugledal konec septembra oziroma najkasneje v začetku oktobra. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita, verjamemo pa, da ta ne bo pretirano dražja v primerjavi z današnjim modelom.


Prijavi napako v članku