Digitalizacija
Poslovne rešitve
01.06.2022 13:54
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Še zadnja prosta mesta za webinar o optimizaciji SAP pogodb!

Še zadnja prosta mesta za brezplačen webinar o optimizaciji SAP pogodb, ki bo jutri, 2. junija, 10.00-11.00. Prijavite se!

Kompleksno SAP okolje je marsikaterim podjetjem trn v peti, zato je njegova transparentnost še bolj otežena. IT revizije so s strani SAP organizacije zelo pogoste. Podatki kažejo, da SAP na letni ravni ustvari kar milijardo dolarjev prihodkov samo s strani svoje globalne revizijske hiše (IAITAM, 2019). Če vaše podjetje še ni bilo podvrženo SAP reviziji, bo zagotovo enkrat v prihodnosti. Zelo veliko težavo pa predstavlja tudi neuporabljena programska oprema, ki ni v skladu s potrebami vašega podjetja in zaradi nakupa katere morate velikokrat preseči IT proračun.

Če se ob teh težavah sprašujete še sledeče:

  • Ali smo skladni z našo SAP pogodbo?
  • Ali naše obstoječe licenčno SAP okolje ustreza zahtevam in potrebam podjetja?
  • Kako lahko proaktivno upravljamo SAP licence?
  • Kako se lahko najbolje pripravimo na SAP revizijski pregled vnaprej?

Se morate jutri, 2. junija, ob 10. uri udeležiti brezplačnega SoftwareONE webinarja o optimizaciji SAP pogodb. Imamo še nekaj zadnjih prostih mest, zato svojo udeležbo prijavite danes do konca dne.

Na webinarju boste skupaj z našima sodelavcema za SAP Advisory Services, Juretom Tomcem in Omarjem Cuntapayem, spoznali najpogostejša tveganja licenčne skladnosti SAP okolja. Obenem boste izvedeli, kako lahko poskrbite, da imate pregled nad stroški SAP okolja, kako lahko kar najbolje prilagodite svojo SAP pogodbo, da bo ustrezala vašim potrebam, kako se lahko učinkovito pripravite na revizijske preglede in tako prihranite na času ter kaj vam prinaša migracija na S/4 HANA.

Ne gre le še za eno predstavitev nakupa dodatnih licenc, da boste skladni s svojo SAP pogodbo. V podjetju SoftwareONE vam ponujamo storitve svetovanja, kjer skupaj z vami pregledamo pogodbo, okolje, prisluhnemo vašim potrebam in težavam ter skupaj najdemo rešitev, ki bo za vas pomenila občuten prihranek pri SAP programski opremi in bila skladna z dejanskimi potrebami vašega podjetja.

BREZPLAČEN SOFTWAREONE WEBINAR: KAKO USPEŠNO PRILAGODITI SAP POGODBE?

KDAJ?

četrtek, 2. junij 2022

10.00-11.00 (CET)

KJE?

Microsoft Teams

PRIJAVITE SE!

Vabimo vas, da si pred ali po dogodku prenesete tudi e-knjigo, v kateri smo strnili 10 najpogostejših tveganj licenčne skladnosti SAP okolja in se naročite na brezplačni posvet z našim strokovnjakom.

2

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SAP

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več