Računalništvo, telefonija
02.09.2020 13:33
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Schneider Electric predstavlja Easy UPS 3L z močjo od 500 do 600 kVA za nemoteno delovanje


Schneider Electric predstavlja Easy UPS 3L z močjo od 500 do 600 kVA za nemoteno delovanje
Schneider Electric predstavlja Easy UPS 3L z močjo od 500 do 600 kVA za nemoteno delovanje

• Razširitev nabora 3-faznega Easy UPS do 600 kVA (400V)
• Kompaktni 3-fazni UPS za lažjo konfiguracijo, uporabo in vzdrževanje
• Idealno za srednje in velike poslovne stavbe in manj zahtevne panoge
• EcoStruxureTM Ready poenostavlja upravljanje in vzdrževanje, saj omogoča stalni nadzor in servisno podporo od koderkoli prek pametnega telefona

Schneider Electric, vodilni v digitalni preobrazbi upravljanja in avtomatizacije energije, je napovedal prihod EasyUPS 3L, najnovejšega člana Easy UPS 3-faznega neprekinjenega napajanja (UPS), s širitvijo srednjega obsega za zunanje baterije na 500 in 600 kVA (400 V). Na voljo je v vseh regijah, ki podpirajo 400 V, z izjemo Kitajske in Japonske. Easy UPS 3L poenostavlja konfiguracijo in vzdrževanje, saj zagotavlja visoko razpoložljivost in predvidljivost za srednje velike in velike poslovne stavbe, podatkovne centre in manj zahtevne industrijske UPS aplikacije.

Easy UPS 3L s svojo kompaktno površino, dobro zasnovo in robustnimi specifikacijami ščiti ključno opremo v različnih okoljih pred poškodbami zaradi izpadov električne energije, prenapetosti in električnega udara. Z 96-odstotno uspešnostjo napoveduje stroške električne energije. Easy UPS 3L vključuje širok razpon napetosti akumulatorjev in sprejema različne konfiguracije baterij. Na voljo je cela vrsta možnosti in dodatkov, ki olajšajo namestitev v različnih okoljih.

»Zahvaljujoč izjemni kombinaciji konkurenčnih specifikacij, robustni, fleksibilni in odporni izvedbi ter optimalnim, minimalističnim dimenzijam je Easy UPS 3L idealna izbira za enostavno neprekinjeno poslovanje in predstavlja optimizirano naložbo, bodisi v proizvodne prostore ali prostore z električnimi napeljavami,« je dejal Mustafa Demirkol iz Schneider Electrica. »Enostaven za konfiguriranje, uporabo in vzdrževanje. Z nadaljnjo razširitvijo ponudbe 3-faznih Easy UPS, Schneider Electric še naprej izpolnjuje povpraševanje po preprostih, robustnih in konkurenčnih rešitvah s poudarkom na varnosti, učinkovitosti in dostopnosti glede na današnje potrebe podjetij.«

Strankam so na voljo globalne storitve Schneider Electrica z močno, lokalno mrežo specializiranih strokovnjakov, ki strankam ponujajo celoten obseg storitev skozi celotno življenjsko dobo naprav Easy UPS 3L. Stranke imajo vključeno storitev zagona, ki zagotavlja pravilno in zanesljivo konfiguracijo Easy UPS 3L za doseganje najbolj optimalne zmogljivosti, zanesljivost in varnost.

Enostaven za konfiguriranje, uporabo in servisiranje – Easy UPS 3L:

  • Odpornost na zahtevne pogoje okolja, kjer je nameščen, zamenljiv filter za prah, delovna temperatura do 40 °C in močna zaščita pred preobremenitvijo omogočajo napravi Easy UPS 3L zanesljivo rešitev za neprekinjeno poslovanje.
  • Poenostavlja sistem, hkrati pa zmanjšuje dodatne stroške, zaradi česar je idealen za srednje in velike poslovne stavbe in enostavne industrijske namene.
  • Ob nakupu dodatne omrežne kartice omogoča enostavno spremljanje in upravljanje s programskim paketom EcoStruxure IT v oblaku. Za več informacij obiščite www.schneider-electric.com/ecostruxure-it in 30 dni brezplačno preizkušajte rešitev za spremljanje EcoStruxure IT Expert.

Za več informacij o Easy UPS 3L obiščite našo novo internetno stran.


Več na www.advant.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku