13.05.2011 10:00

Deli z drugimi:

Share

ScannerVision podjetja NDS

ScannerVision poskrbi, da imate vse svoje dokumente urejene tako kot želite. Ker deluje na večnamenskih napravah in serverju je najboljša rešitev za zajem podatkov, brez dodatnih nadgradenj.
ScannerVision podjetja NDS
ScannerVision podjetja NDS

ScannerVision je enostavna, zanesljiva, prilagodljiva rešitev, ki uporabnikom omogoča skeniranje, digitalizacijo, distribucijo, shranjevanje in uporabo dokumentov, kot še nikoli doslej. Skoraj vsaka Ricoh večnamenska naprava je opremljena s to tehnologijo, kar predstavlja lažjo uporabo uporabnikom. ScannerVision vam zagotovi, da se skenirani dokumenti samodejno pretvorijo v želene oblike, povzema ustreznost podatkov, nato pa preusmeri na ustrezno lokacijo omrežja ali repozitorij dokumentov. ScannerVision je preprosto in funkcionalno bogat za skeniranje rešitev, ki je dostopno za podjetja vseh velikosti in zaradi svoje prilagodljivosti, enostavnosti upravljanja in prihranka časa sposobnosti, obstaja nekaj podjetij, ki ne bi imeli koristi od takih rešitev. Podjetjem s tem omogoča, da dobite , kar najboljše poslovanje.

Povdarki so predvsem na:

• Skeniranju, preverjanju, dokumenta na vašem omrežnem mestu neposredno iz Ricoh večnamenske naprave .

• Povezava na večje poslovne programe oziroma sisteme (EDMS); SharePoint®, Objective®, Laserfiche®, FileNet®, Hummingbird®, Interwoven®, Documentum®..

• Večkratna in prilagodljiva meta-data zajemanja možnosti.

• OCR / OMR / barcode prepoznavanje. • Pretvori informacije iz papirne oblike v elektronske oblike datotek, vključno z iskanim PDF, PDF / A, JPEG, TIFF, Microsoft ® Word ® in Excel ®.

Uporaba ScannerVision-a ne bi mogla biti enostavnejša ? ? Vstavite dokument v skener in Ključne besede indeksirate Skenirani dokumenti so na voljo izberite želeni poslovni proces s pritiskom na gumb. vsem uporabnikom v vašem DMS, na vašem zaslonu na dotik ERP in CRM sistem.
Ključne funkcije
Skeniranje kjerkoli : (Scan to anyware) – Skeniranje v mapo (scan to folder) – Skeniranje na e-pošto (scan to e-mail) – Skeniranje na strežnik (scan to FTP)
Procesiranje: – Prepoznavanje črtnih kod – OCR besedila – Pretvorba formatov Integracija: – Skeniranje dokumentov direktno v vaš poslovni sistem (CRM, ERP, …)
Varnost: – Preverjanje prisotnosti uporabnikov ( administrator opredeli pravice in privilegije uporabniku do katerih lahko dostopa)
Uporaba po meri: – Direktno na vaši multifunkcijski napravi opremljeni z zaslonom na dotik, lahko prilagodite podatke o uporabniku s katerokoli vizualno ikono ali terminologijo, ki jih uporablja vaša organizacija.
Kako deluje ScannerVision
S pritiskom na gumb na zaslonu Ricoh večnamenske naprave, lahko tudi neizkušeni uporabniki uporabljajo delovni tok dokumentov. ScannerVision samodejno oblikuje v pravilne oznake, ključne informacije in zagotavlja dostavo na pravo namembno mesto. Avtomatizacija spodbuja učinkovitost, zmanjšuje napake in prihrani denar.
Funkcionalnost ScannerVision-a lahko razdelimo v tri skupine :
Vhodne Slika zajem preko večnamenske naprave, pult varovanec ali obstoječih elektronskih medijev (npr. TIFF arhiv)
Procesne: Ključna beseda indeksiranje / označevanje meta-podatkov. • Scalable pre-predelovalne obrate, kot so samodejni uteme kation, odstranitev prazne strani, ravnanje, glajenje, VB (Visual Basic ®) skriptni itd • Character / barcode prepoznavanje. • Elektronsko žigosanje. • Pretvorba podatkov v dokumente v papirni obliki v elektronske formate, vključno z Microsoft ® Word ®, Excel ®, Searchable PDF, PDF / A, JPEG, TIFF. Izhodne: • Avtomatski prenos na pravo mesto v vaš elektronski sistem za upravljanje z dokumenti (EDMS), datotečnimi strežniki, e-poštni naslov ipd . • povezava na večje poslovne programe (EDMS..) ; SharePoint ®, cilj ®, Laserfi che ®, FileNet ®, Hummingbird ®, vtkana ®, Documentum.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku