Telefoni
21.04.2016 11:13
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung z eksluzivno aplikacijo samo za Galaxy uporabnike

Android 6.0.1 Marshmallow prihaja na bogato paleto mobilnih naprav Samsung!
Android 6.0.1 Marshmallow prihaja na bogato paleto mobilnih naprav Samsung!

Dobra novica je, da samsungova iniciativa namenjena ekskluzivnemu razvoju programske opreme za platforme Galaxy deluje. Kar nekaj časa se ni odvijalo praktično nič opaznega vendar pa je tokrat drugače. Pri Samsungu so predstavili aplikacijo The Weather Chanel for Samsung. Aplikacija je, kot je možno sklepati iz naslova, namenjena posredovanju vremenske napovedi in čeprav se omenjeno sprva zdi dolgočasno pa aplikacija vsebuje nekaj zanimivih funkcij.

Vendar pa je potrebno najprej omeniti ključno slabost aplikacije. V tem trenutku je na voljo zgolj lastnikom pametnih telefonov Samsung Galaxy S7 Edge, S6 Edge in Galaxy Note 5. Več kot očitno je aplikacija namenjena oziroma narejena za pametne telefone z večjimi zasloni. V primeru, da spadate v krog uporabnikov omenjenih pametnih naprav si jo lahko namestite in začnete uporabljati. Ostali uporabniki boste najverjetneje morali še malo počakati.

Kot uvodoma omenjeno ponuja aplikacija nekaj zanimivih trikov, ki jih do sedaj še ni bilo možno uporabiti drugje. Med omembe vredne spada samodejna ponastavitev budilke. V primeru, da se napoveduje izredno slabo vreme bo namreč aplikacija čas bujenja premaknila nazaj. S tem naj bi vam zagotovila več časa, da se pripravite in pripeljete v službo. Slabo vreme namreč pomeni tudi daljši čas potovanja do službe in s tem, ko vas budilka zbudi prej kot običajno, boste v službo prispeli pravočasno. Poleg omenjenega trika ponuja aplikacija možnost uporabe številnih bližnjic, ki vam hitreje posredujejo vremenske informacije za vaš kraj. Na žalost pa aplikacija vsebuje tudi oglase vendar pa je to cena, ki jo je potrebno plačati saj je za namestitev aplikacija brezplačna.


Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku