Življenjski slog
12.06.2023 07:23

Deli z drugimi:

Share

SAMSUNG WindFree™: skrivnost udobja brez prepiha

Nadzor na dlani: SAMSUNG WindFree™ in pametne funkcije za udobje brez kompromisov.
Vir: Tratnjek
Vir: Tratnjek

V Sloveniji se z vsakim korakom premikamo v prihodnost, ki nas vedno znova preseneča s svojimi inovacijami. Sodobnost je zaznamovana s hitrim napredkom računalnikov in elektronike, ki so postali nepogrešljivi del našega vsakdana. In medtem ko se tehnologija neprestano razvija, je Klima center Tratnjek že 30 let ponosen soudeleženec te napredne poti. Ena izmed njihovih najnovejših pridobitev je Samsung WindFree™ klimatska naprava, ki je revolucionirala način hlajenja prostorov.

Ali ste vedeli, da je Samsung WindFree™ na slovenskem trgu ena največjih inovacij zadnjega desetletja? S svojo edinstveno tehnologijo brez prepiha je popolnoma spremenila način hlajenja in ogrevanja prostorov, kar je dobrodošla novost za vse ljubitelje udobja. Poleg svoje inovativne tehnologije brez prepiha Samsung WindFree™ ponuja še vrsto drugih prednosti, ki jih boste težko našli pri drugih klimatskih napravah. Umetna inteligenca, vgrajena v klimatsko napravo, prilagaja delovanje glede na vaše potrebe in zagotavlja optimalno hlajenje ali ogrevanje brez nepotrebnega zapravljanja energije.

Ali SAMSUNG WindFree™ resnično odpravlja neprijeten prepih?

Naprava se zelo razlikuje od drugih klimatskih naprav, ki trenutno prevladujejo na slovenskem trgu. WindFree™ tehnologija deluje tako, da zrak ne piha direktno v vas, ampak skozi mikro lunknjice razprši zrak brez občutka prepiha.

Kako velik je lahko prihranek za slovenskega uporabnika?

V povprečju slovenski uporabniki porabijo veliko energije za hlajenje prostorov v vročih poletnih dneh. SAMSUNG WindFree™ klimatska naprava omogoča optimalno hlajenje s pomočjo inteligentne regulacije temperature in energijsko učinkovitih funkcij. Rezultat? Pomemben prihranek na računih za električno energijo. Študije in uporabniške izkušnje kažejo, da lahko uporabniki pričakujejo prihranek energije v povprečju med 20 % in 30 %.

Dodatna prednost klimatske naprave Samsung

V SAMSUNG WindFree™ je vgrajen senzor gibanja, ki samodejno zazna prisotnost oseb v prostoru in prilagodi delovanje naprave, da doseže želeno temperaturo. Tako se izognemo nepotrebnemu hlajenju ali ogrevanju praznih prostorov, kar še dodatno prispeva k energetski učinkovitosti.

Enostavna menjava in vzdrževanje filtrov sta še ena prednost klimatske naprave Samsung WindFree™. Filtre je enostavno odstraniti in očistiti, kar zagotavlja boljše delovanje naprave, čist ter zdrav zrak v vašem domu. Naprava omogoča še vpogled v trenutno in povprečno porabo energije, kar vam pomaga spremljati in optimizirati porabo.

Poleg vseh teh izjemnih funkcij pa Samsung WindFree™ prinaša še napredne možnosti upravljanja. S pametno aplikacijo SmartThings, ki deluje preko Wi-Fi povezave, lahko napravo upravljate na daljavo. To pomeni, da lahko že preden pridete domov vklopite klimatsko napravo in vstopite v prijetno klimatiziran prostor. Napravo lahko enostavno upravljate tudi z glasovnimi ukazi, kar je še en dodatek k udobju in praktičnosti.

Zakaj bi morali ravno zdaj razmisliti o nakupu klimatske naprave Samsung WindFree™? Odgovor je preprost – ugodnosti, ki jih prinaša ta napredna tehnologija, so na dosegu roke. Ne samo, da boste uživali v udobni in prijetni klimi v svojem domu, ampak boste tudi prihranili pri stroških električne energije. Poleg tega je Klima center Tratnjek kot dolgoletni uvoznik in distributer klimatskih naprav Samsung zagotovilo za kakovost, zanesljivost, odlično podporo strankam in servisom, ki vam je na voljo v vsakem trenutku.

Ne čakajte več! Izkoristite izkušenost in strokovnost podjetja Klima center Tratnjek ter se pridružite tisočem zadovoljnih uporabnikov. Odkrijte, zakaj je klimatska naprava Samsung WindFree™ najboljša izbira za vaše udobje in energetsko učinkovito hlajenje prostorov.

Kako dolgo traja, da se človek zaljubi v klimatsko napravo iz Klima centra Tratnjek? Samo trenutek, saj je njihova “hladna” tehnologija tako očarljiva! (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Srebrni partner

Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana, Tel: 051 773 568
V dobi informacij, v kateri prevladuje potreba po hitrem dostopu do zanesljivih podatkov, Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana izstopa kot ključni igralec v širjenju informacij ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več