Računalništvo, telefonija
26.04.2017 13:43

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S8 na celi čerti porazil njegovega predhodnika!

Številno prednaročil za Galaxy S8 in Galaxy S8+ je za kar 30 odstotkov višje od prednaročil modela Galaxy S7.
Številno prednaročil za Galaxy S8 in Galaxy S8+ je za kar 30 odstotkov višje od prednaročil modela Galaxy S7.

Podjetje Samsung je nedavno predstavilo pametna mobilna telefona Galaxy S8 in Galaxy S8+ (Plus), ki sta brez večjih težav navdušila tudi najzahtevnejše uporabnike. Mnogi so celo prepričani, da gre za zdaleč najboljši pametni mobilni telefon na svetu, ki se bo brez težav kosal s konkurenčnim telefonom iPhone podjetje Apple, saj poleg zmogljive strojne opreme ponuja še lepo oblikovano ohišje. Zato niti ne preseneča, da je povpraševanje po pametnih mobilnih telefonih Galaxy S8 in Galaxy S8+ v predprodaji precej večje v primerjavi z njegovim predhodnikom.

Številno prednaročil za pametna mobilna telefona Galaxy S8 in Galaxy S8+ je namreč za kar 30 odstotkov višje od prednaročil pametnega mobilna telefona Galaxy S7. Podjetje Samsung ni želelo razkriti podrobnejših podatkov glede prednaročil novosti, a je poudarilo, da je povpraševanje po manjšem modelu Galaxy S8 nekoliko večje v primerjavi z modelom Galaxy S8+. Zaradi tega je mogoče sklepati, da bo tudi prodaja novince precej bolj uspešna v primerjavi z modelom Galaxy S7.

Prodaja pametnih mobilnih telefonov Galaxy S8 in S8+ se bo v Evropi in s tem tudi v Sloveniji začela 28. aprila. Prednaročila za Slovenijo so možna že od 30. marca in tisti, ki ste svoj telefon naročili prej, ste ga lahko prevzeli osem dni pred uradnim začetkom prodaje. V času prednaročil je cena za Galaxy S8 799 evrov, za Galaxy S8+ pa 100 evrov več. Ob začetku prodaje pa bo cena enega in drugega poskočila za 20 evrov (govorimo seveda o polnih cenah v prosti prodaji).


Prijavi napako v članku