Telefoni
08.06.2015 10:49
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S6 Active: Samo za aktivne!

Samsung Galaxy S6 Active bo zlahka prepričal aktivne!
Samsung Galaxy S6 Active bo zlahka prepričal aktivne!

Podjetje Samsung je pričakovano najavilo prihod nove različice pametnega mobilnega telefona družine Galaxy S6, ki je namenjena predvsem tistim, ki se veliko ukvarjajo s športom oziroma veliko časa preživijo na terenu. Mobilnik Samsung Galaxy S6 Active je namreč odporen na vodo in prah in bo brez težav preživel tudi nekoliko močnejše padce in udarce. Poleg tega je opremljen še s številnimi tipali in možnostmi, ki so prilagojene gibanju po razgibanem terenu ter s tremi fizičnimi tipkami.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S6 Active je opremljen z zaslonom z diagonalo 5,1-palcev (13-centimetrov), pri čemer ločljivosti izrisa slik zanaša 2.560 x 1.440 slikovnih točk. Ohišje je izdelano iz kakovostnega aluminija in zaščiteno s posebno gumo, pri čemer zaslon pred poškodbami ščiti steklo Gorilla Glass 4, ki je odporno tako na padce kot praske in udarce. Da mobilniku Samsung Galaxy S6 Active ne bi prehitro zmanjkalo moči pa poskrbi osem jedrni procesor Exynos 7420 v navezi s kar tremi gigabajti pomnilnika, za shranjevanje podatkov pa je na voljo 32 gigabajtov prostora.

Pametni mobilni telefon Galaxy S6 Active se bo brez težav prikupil tudi ljubiteljem fotografije, saj ga je Samsung opremil z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, optično stabilizacijo slike, zmožnostjo samodejnega spremljanja in ostrenja izbranega predmeta tudi med snemanjem video posnetkov, ki bodo seveda lahko do ločljivosti 4K. Tu najdemo še kamero ločljivosti petih milijonov točk, baterijo zmogljivosti 2.550 miliamper ur in senzor za merjenje srčnega utripa.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku