Digitalizacija
14.01.2014 17:23

Deli z drugimi:

Share

Samo nekaj minut stran od lastne spletne trgovine

Trg različnih izdelkov in storitev nas prisili, da smo vedno boljši in vse bolj prilagodljivi. Konkurenca dandanes je izjemno velika, kar pomeni, da je potrebno stopiti iz sence ostalih, podobnih poslov. To nikakor ni lahko.
Samo nekaj minut stran od lastne spletne trgovine
Samo nekaj minut stran od lastne spletne trgovine

Vsak poslovnež potrebuje strategijo in predvsem dobra orodja, da lahko na trgu uspe. Prednost je vsekakor v tem, da se sproti prilagajamo in za to dosegamo dobre rezultate. Splet je danes izjemno močno orodje za prodajo izdelkov oziroma storitev. Fizične trgovine sicer ne bodo izumrle, vendar pa je vse več tako imenovanih spletnih trgovin, kjer lahko ljudje nadvse udobno nakupujejo. Splet je namreč postal glavni vir informacij in vse bolj razširjen način sodobnega potrošništva. Spletna trgovina je torej velika prednost, ki jo lahko ponudimo bodočim in rednim strankam. Vsekakor pa je del marketinga ter širjenja poslovanja.

Izdelava spletnih trgovin: Posvečajte se poslu in izdelavo prepustite strokovnjakom

Spletna trgovina prinaša mnogo prednosti v primerjavi s fizično trgovino. Glavna prednost je vsekakor ta, da ne potrebujete prodajalne, zaposlenih in seveda velikih količin zaloge. Ljudje preprosto nakupuje preko spleta. V primeru, da se odločite za izdelavo spletne trgovine, je izjemno pomembno, komu boste nalogo zaupali. Zakaj? Izdelava spletnih trgovin nikakor ni lahko opravilo. Zajema številna znanja in spretnosti. Vsekakor je priporočljivo, da zaupate strokovnjakom, ki na podlagi izkušenj in seveda znanja izdelajo kvalitetno spletno trgovino.

Izbira med izvajalci je zelo velika, vendar pa bodite pozorni na kvaliteto ter reference. Ste že slišali za Shop123.si? Gre za spletno trgovino, ki je namenjena majhnim in srednje velikim podjetjem. Preprosto in enostavno lahko prodajate preko spleta izdelke, ki jih želite. Poleg vsega lahko 30 dni povsem brezplačno preizkusite delovanje in se prepričate v kvaliteto. Usposobljeni svetovalci vam bodo ves čas stali ob strani. Pomembno je, da se vi posvečate poslu, Shop123 pa za vas ustvari spletno prodajalno, ki ste si jo vedno želeli.

Izdelava spletnih trgovin s pomočjo Shop123?

Vsak izmed nas se pred izdelavo spletne strani vpraša, kako je z varnostjo, vodenjem in seveda tehnično podporo. Sama postavitev spletne trgovine je sicer zahtevna, vendar pa je veliko dela tudi s samo administracijo. Uporabniški vmesnik mora biti kar se da enostaven ter razumljiv za kvalitetno uporabo. Izdelava spletnih trgovin je z enostavnim spletnim orodjem Shop123 kvalitetna in preprosta.

Kaj omogoča Shop123? Gre za napredno orodje, s katerim lahko povsem enostavno upravljate z artikli, kupci in naročili. Omogoča vgradnjo modulov po vaših merah. Spletna trgovina, ki je narejena s Shop123 omogoča natančen vpogled v analizo, vgradnjo različnih plačilnih metod, brskanje po artiklih, napredno košarico, gledanje raznih katalogov, kvalitetno optimizacijo za iskalnike, večjezičnost in podpora za različne valute, več uporabniških računov, vgradnjo raznih marketinških orodij, enostavno upravljanje z naročili in še bi lahko naštevali.

Izdelava spletnih trgovin s Shop123 in prednosti

Profesionalna spletna trgovina, ki je ustvarjena s Shop123 prinaša številne prednosti. Katere so glavne?

  • Dostopnost 24 ur na dan

  • Vnaprej pripravljene grafične podobe

  • Prihranek na času

  • Enostavna uporaba

  • Sprejemanje različnih plačilnih načinov

  • Intregracija z računovodskimi programi

  • Enostavno upravljanje z bazo artiklov

  • Registracija lastne domene

  • Zasebnost kupcev

Vsekakor pa so to prednosti, na katere prisegajo lastniki spletnih strani. Svojo energijo usmerite zgolj v povečanje posla in prepustite izdelavo spletnih strani strokovnjakom. Le tako boste dosegli najboljše rezultate v kratkem času.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Spletnik d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Spletnik d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Spletnik d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku