Računalništvo, telefonija
23.03.2018 13:00

Deli z drugimi:

Share

S to napravo boste vedno natančno vedeli, kje se nahaja vaš avtomobil!

Sledilna naprava TK103B GPS SMS GPRS je poceni, a nadvse koristna.
Sledilna naprava TK103B GPS SMS GPRS je poceni, a nadvse koristna.

Na spletni trgovini Cafago smo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-k6399.html?aid=niske zasledili zelo zanimivo sledilno napravo, ki bo razveselila prave ljubitelje avtomobilov. Tu namreč gre za sledilno napravo TK103B GPS SMS GPRS Tracker, ki temelji tako na navigacijskem sistemu GPS kot tudi na mobilnih omrežjih GSM in GPRS. Ta dejansko omogoča zelo natančno sledenje avtomobilom in drugim prevoznim sredstvom, tako da uporabniki v vsakem trenutku natančno vedo, kjer se nahaja njihov jekleni konjiček.

Sledilna naprava TK103B GPS SMS GPRS Tracker je opremljena z alarmnim sistemom, v kolikor jo nepridipravi poskušajo odstraniti z uporabo sile, hkrati pa jo je mogoče uporabljati kot sistem za sprožitev klica v sili ali za prekinitev dovoda goriva v primeru poskusa kraje vozila. V paketu bomo poleg sledilne naprave prejeli še trimetrsko anteno za GPS, trimetrsko anteno za GSM, daljinski upravljavec (opcijsko) in vse ostale priključke.

Natančne informacije o sledilni napravi TK103B GPS SMS GPRS Tracker so na voljo s klikom na spletno povezavo https://www.cafago.com/en/p-k6399.html?aid=niske, pri čemer tu lahko seveda opravimo tudi nakup. Maloprodajna cena z vnosom kupona »MAK63« je nedvomno prijazna do naših denarnic, saj bomo za sicer zelo uporabno in koristno sledilno napravo morali odšteti zgolj 26,32 evrov. To pa se nedvomno splača.


Prijavi napako v članku