Življenjski slog
11.06.2024 14:41
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Robotski sesalnik Proscenic M9 že za 269 evrov

Foto: Proscenic
Foto: Proscenic

Jedro robotskega sesalnika Proscenic M9 predstavlja sistem dvojnih rotacijskih brisalcev tal. Z delovanjem pri 120 vrtljajih na minuto in pritiskom na tla krpici odstranita tudi lepljive in malo bolj trdovratne madeže. Ta funkcija, skupaj z impresivno močjo sesanja 4500Pa, zagotavlja, da M9 obvladuje vse vrste umazanije, smeti in živalskih dlak. Zmogljivo sesanje je še posebej učinkovito na različnih površinah.

Nanj lahko (skoraj) pozabite, pa bo še vedno vse čisto

Ena izmed izstopajočih funkcij Proscenic M9 je njegova sposobnost samostojnega delovanja do 60 dni. Robotski sesalnik ima sesalno postajo, ki avtomatsko izprazni umazanijo v 2,5L vrečko za prah. Ta zasnova ne le zmanjša pogostost ročnega praznjenja, temveč tudi ohranja prah in alergene v zaprti vrečki.

Zaznava preproge

M9 je opremljen s tehnologijo zaznavanja preprog, ki omogoča avtomatsko povečanje moči sesanja, ko preide na preprogo. »Spleza« na preprogo do višine 20 mm, prav tako pa lahko prehaja med različnimi vrstami tal in zagotavlja temeljito čiščenje po vsem domu. Ta pametna prilagoditev izboljša učinkovitost čiščenja na preprogah, kjer se umazanija in smeti pogosto kopičijo.

Dolg čas delovanja

S kapaciteto baterije 5200mAh Proscenic M9 ponuja impresiven čas delovanja do 250 minut z enim polnjenjem. Ta podaljšana življenjska doba baterije pomeni, da sesalnik pokrije velika območja brez potrebe po pogostih polnjenjih. Ko se baterija izprazni, se M9 samodejno vrne na polnilno postajo in nadaljuje s čiščenjem tam, kjer je končal.

Z višino le 9,9 cm je M9 precej nizek, kar mu omogoča, da posesa tudi pod pohištvom in doseže težko dostopna mesta. Kljub svoji zmogljivosti je precej tih.

Robotski sesalnik je na voljo pri spletnem trgovcu Geekbuying, v tokratni ponudbi je lahko vaš za 269 €, za to ceno pa boste morali vpisati kodo NNNPROSCENICM9. Pošljejo vam ga iz evropskega skladišča. Ob plačilu s PayPalom ali kreditno kartico pa prejmete dodatnih 5 € popusta.

Na spletni strani si lahko preberete tudi več podrobnosti

Napredna navigacija

Proscenic M9 je opremljen s 27 naprednimi senzorji, ki mu pomagajo »slalomirati« okoli ovir in preprečiti padce po stopnicah. Ta sofisticiran sistem senzorjev omogoča učinkovito in varno čiščenje, pri čemer se izogiba pogostim nevarnostim, ki jih najdemo v domovih.

Pametno kartiranje LiDAR 5.0

S pomočjo najnovejše tehnologije LiDAR 5.0 lahko M9 prepozna in ustvari podrobne zemljevide vašega doma. Ta sposobnost, ki jo upravljate prek aplikacije Proscenic, omogoča prilagojene čistilne poti in ciljno čiščenje območij. Natančno kartiranje zagotavlja temeljito pokritost in preprečuje izpuščena območja.

Proscenic M9 se brezhibno integrira z modernimi ekosistemi pametnih domov. Podpira glasovno upravljanje prek Alexe, Siri, Google Assistanta in IFTTT, kar vam omogoča začetek in upravljanje čistilnih nalog s preprostimi glasovnimi ukazi.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Geekbuying.
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več