Življenjski slog
19.11.2022 09:11

Deli z drugimi:

Share

Robotska sesalnika Proscenic in Tesvor lahko dobite po zelo ugodni ceni

Domača gospodinjstva smo v zadnjih letih prostovoljno prepustili pametnim robotskim sesalnikom. Obljubili so nam avtonomnost in brezskrbnost pri vzdrževanju čistoče in to so tudi dostavili. Na spletu smo zasledili dve akcijski ponudbi za dva zelo različna robotska sesalnika. Robotski sesalnik Proscenic M8 Pro že na prvi pogled bolj izstopa, predvsem zaradi posodice za avtomatsko praznjenje.

Robotski sesalnik Proscenic M8 Pro: glavne značilnosti

Robotski sesalnik Proscenic M8 Pro v sebi skriva dve zelo zaželeni funkciji: funkcija sesanja in brisanja. Ima dve posodici za shranjevanje umazanije: 280 ml posodo za prah in 300 ml posodo za vodo. Tako lahko roboto naenkrat čisti in briše.

Orientira se s pomočjo tehnologije LDS 8.0, ki zagotavlja 360-stopinjsko skeniranje okolice. Z aplikacijo ProscenicHome lahko robotski sesalnik M8 Pro shrani več kot en zemljevid, kar pomeni, da lahko v aplikacijo shranite zemljevide več nadstropij. To je prijazno za tiste, ki imajo hišo z več kot enim nadstropjem.

Z aplikacijo lahko izberete več načinov čiščenja, kot je celotno čiščenje, prilagojeno čiščenje, točkovno čiščenje in podobno. Baterija 5200 mAh lahko v tihem načinu zagotovi do 256 minut delovanja.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 307,08 €. Pri tem morate uporabiti promocijsko kodo HKM8PRO.

Robotski sesalnik Tesvor X500: glavne značilnosti

Robotski sesalnik Tesvor X500 dovoljuje upravljanje prek mobilne aplikacije in s pomočjo Alexe. Robot samodejno zazna, kje je že opravil svoje delo, zato ne prihaja do nepotrebnih dvojnih prehodov. Sesalnik Tesvor sesa z dvema močnima krtačnima glavama, obenem je pri svojem delu skorajda neslišen.

Visokokakovostne litijeve baterije nudijo do 100 minut delovanja. Velika posoda za prah (0,6 litrov) pa pomeni, da vam je ne bo potrebno prazniti prepogosto.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Cena? 125,67 €. Uporabite promocijsko kodo HKX500.

Za vse izdelke, povezane z elektroniko, v spletni trgovini HEKKA nudijo brezplačno dostavo. Poleg tega lahko pri nakupu elektronike v vrednosti nad 26 € uporabite kodo HEKKASI10 in prihranite 10 €. Pri vseh elektronskih izdelkih pa lahko uporabite kodo hekka1st0815 in prihranite 3 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več